Followers

Monday, 30 August 2010

Followers

rasa2 da dekat setahun kot aku belajar blog nih..
baru lagi.. leh tgk kat page aku aa..
followers pn baru sorang.. Encik Naim.. dia sorang ja yang tau wat masa ni..
tak gtau kat sapa2 pn.. still lum sdia aa..

kemarin baca ada komen dia..
aii bro.. snyap ja blog ang ni.. hehe.. mmg la snyap..
jarang hapdet.. jrg tgk.. jrg post pape dalam ni..
kurang masa nak hapdet.. kekadang tu.. tadak menda menarik nak nuh..
tadak idea nak tls pape dalam ni.. ye la.. Frame and Lenses ni kan port aku mencurah
pa menda dalam palotak ni.. sebab tuh aa.. ekke.. takpa2..
aku akan berusaha.. sahabat yang suh kan..
insyALLAH.. aku akan berusaha.. semoga diizinkan.. amin..

2 comments:

H Y D E said...

ada masa lps2 hapdet tu blogwalking la bro...hehe
tinggai jejak kt blog org...org akn mai lawat blk...tmbah shoutbox kt tepi ni skali..org bleh tinggai komen sikit2

sekian hehe

http://myblogmyhero.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

orait bro.. maceh2.. da belaja blogwalking da skg.. hehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA