Followers

Tuesday, 21 September 2010

Kebetulan atau suratan.. ??

ahhaaa.. cita dia camni.. hari ni sehari bz kot dok kat opis tu...
then smpai kul 7 la.. kul 7 pn dok kat kedai makan ng abg Shafiq ng abg Fitri..
dok smbg2.. then abg madi cakap site dia ada problem..
aku pn smbg2 ng abg Shafiq nak p ata controller card kat abg madi kat seremban tu..
pastu gerak p opis.. smpai kat opis.. aku cari2 card, then gtau abg shafiq aku nak solat sat.. pas solat.. kami pn stat la gerak..
then abg madi ata msg.. cakap da ok site dia..
ehhee.. tak jadi la p..
yang aku kata kebetulan atau suratan tu adalah..
masa sebelum gerak tu aku ajak abg shafiq p tgl moto kat umah aku..
sebab aku nak nek atas sat.. nak makan ubat..
tapi bila dalam keta, aku ajak abg shafiq tanak..
dia malas nak lepas sukuriti guard tu..
sebab tu tak jadi.. aku pn da abg shafiq tanak.. aku tak kata apa aa..
cuma dalam ati berserah aa.. arap tadak pape aa aku da lambat makan ubat dari masanya..ni la yang aku kata kebetulan tu..
mungkin ALLAH tanak aku skip ubat kot.. sbab tu DIA bagi site tu ok..
kan suma kuasaNYA.. Syukur alhamdulillah.. aku da mkn ubat.. balik2 ja umah..cari ubat n makan.. syukur alhamdulillah.. tiap suma kan ada hikmah.. ni la hikmah buat aku hari ni.. syukur alhamdulillah... ;)

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA