Followers

Tuesday, 5 October 2010

Mission uncomplete

huhu.. da seminggu da ni mission yang diberi pada aku ni.. da lebih dari seminggu da..
tapi still tak accompished.. takpa2.. aku akan apstikan aku berjaya.. mission ni berjaya.. walaupn belum berjaya lagi.. tapi da tgl 8rat lbh la.. means dat tinggal dalam 200 la nak abeh.. aku kan pastikan berjaya.. n then aku akan amek print screen, ng page orang tu.. dan post kat depa.. tag adik n orang tu.. sebagai bukti pembelian.. ehh silap.. bukti kejayaan aku.. hahaha..
nt bila da selesai.. da ada masa cket.. masa untuk merancak balik aa.. nak menambah balik aa.. gle dalam 3.3 da trn smpai 800+.. nak kurang lagi smpai 600+..
i will.. dun weri.. akanku selesaikan.. hahaha

mencoret dari dalam keta kat DHL Puchong smbil menunggu abg Mie p amek Surf II 1800..
sekian timaceh..
12:16
05-Oct-10

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA