Followers

Tuesday, 19 October 2010

tentang bulan

baru tadi.. Jap tadi laa.. P amek abg madi kat umah pcik dia.. Smbil dok tunggu tu.. Lepak kat atas padang.. Bkn atas la.. Tapi tepi padang.. Tido atas kusi atas padang tu..
Smbil2 tu..besh sng.. Kesukaan aku..
Menengok2 bulan dilangit.. Malam ni kan bulan hanya ditemani oleh 1 bintang ja..
Dan bulan sangat terang dan cantik.. Suka sangat tgk bulan malam ni..
Rasa happy plak dapat tgk bulan..
Pastu mula la call kawan2.. Mangsa pertama kena warewolf, ben 10,.
Pastu nak call org baru balik sibu tu, tak angkat plak..2x wohh call.. Bkn pa, nak kongsi cita bulan ni.. Tadak plak dah..
Abeh tu, baru yang ke3, sal fan club la.. Apa la..

Tapi kan.. Syok la tgk bulan.. Asyik tau.. Cuba la merasa tgk.. Syok wohh..
Last menengok bulan ni masa kat tepi pantai tahun lepas, ng luqman ng manusia tu..

Tu la, nak kongsi keterujaan ng org2 terdekat kan..
Tah bila ya nak dapat teman nak tmn aku tgk bulan hari2..
Wallahualam.. ;)

2 comments:

Zaty van der Woodsen said...

haha.sorry lahh! xsngaje.hee~
igtkan ape sgt yg awk nak tulih.
seciput 2 je pasal sy.lalalala~

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. seciput tu sebab dalam ni.. tadi kalo cakap.. mau berkoyan2.. penat awk nak dengar.. :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA