Followers

Wednesday, 29 December 2010

Bollywood menyerang kawan ambe


apo la yang diserang ni..
tade menda pn.. cuma tertengok magic la kawan laki yang terlalu suka cita hindustan ni,
semalam la. aku dok dlam bilik. dok layan lagu n sms dengan Ira la macam besa..
then kua kejap sebab Jat belikan Burger kat aku.
masa kua tu tengok 'Od.
aku tego la.,

Aku :: weyh 'Od, tak kalih aih, mata tu tak kelip la punya suka tengok cita hindustan

Od :: aku suka cita industan . kalo la Shah Rukh Khan ni.. memang favourite aku la. tak miss aku cita dia..

Aku :: (senyum ja..)

First time aku tengok kawan laki aku minat sangat ng cita hindustan ni..
apa2pn.. aku sokong la ang 'Od.. apa2 janji happy keyh.. ;))

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA