Followers

Friday, 18 February 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH



Assalamualaikum enchik IR. first Maceh pasai wat segmen ni..
since im still new in here..nak join laa..

Bawah ni nak review cket la blog IR nih..
im still new kan.. so tak berapa kenai sangat kamu nih.. jumpa pun dalam group Kami BLogger Utagha ja.. ta reti sangat nak kata apa.. tapi kan.. Nadh sedikit tertarik ngan blog kamu.. sebab ada tema LEBAH tu.. comel la plak.. apa pun teruskan la yek..ta ramai rasa orang ada tema cam kamu..and that makes u unique.. ;)

12 comments:

Izamir Ridzwan said...

thanks kamu.. hehe

fRaMe+LenSeS said...

hohooo.. sama2 kamu..
nak thx kamu balik la camnih.. ;))

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

hi salam ziarah...

ai dh folo u, no 26...

free2 jengah ler ke blog ai...(",)

rizaros said...

salam pkenalan..
datng dr blog abg ben.. dah follow... jom follow sy jgak :)

cik najihah said...

hai...salam kenal dari cik najihah...

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

fariza zulaika said...

kite join jugak..
kite pun tertarik dgn lebah tu..

.:|kamaryeah|:. said...

salam singgah dr blog IR~
follower ke 39~

salam perkenalan~

Novelgurl said...

terjah dri blog IR

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

blog apisv2

cik pulau said...

singgah dari blog lebah...
salam kenalan yer,.. hehe...^^,

Dda Ly said...

singgah dr IR...salam kenal..
rajin2 jengah la blog saye k..:)

http://laydie-dda.blogspot.com

Buta+Pekak+Bisu=CINTA