Followers

Wednesday, 16 March 2011

[Jilid 5] My Appreciation :: Nadh Review Blog Kamu

akhirnya.. setelah lama tak review blog kan..
hari ni nak selesaikan tugas ni.. masih ada lagi empat blog untuk Nadh Review.
Blog kawan2 yang join Drama KBU hari tu.. 


Berikut babak kemunculan dalam drama hari tu..
  
memang mencuri perhatian sebab lwak sangat dia nih hari tu.. tak larat nak gelak..

 tengok tu, cubaan rampasan kuasa ni..

 ketika menjadi orang tengah ni..

tengok tu, memang lawak kan.. dan mencuri tumpuan hari tu..

nah nak kenaikan..
Pemilik Blog http://micosey.blogspot.com/, iaitu enchik Hannan atau lebih dikenali sebagai Ketua Bandar dalam Kami Blogger Utagha.

,
tengok pada blog memang menarik sekali. jika blog nadh gunakan daun hijau, blog dia gunakan permandangan air terjun kat belakang. memang tenang dan cantik blog dia..setakat ni dah ada dalam 64 post dalam blog dia ni.. dan satu yang nadh pasan, setiap entry dia akan diletakkan number. contohnya, satupost bertajuk #063 When will we ever change mengenai saman. 

menarik jugak perkongsian dalam ni.. tertarik dengan beberapa darinya.. yang paling suka dan memberi kesan adalah entry ni. 
entry yang bercerita tentang nak pemergian arwah pak ngah Hannan. sedikit sedih pabila membaca, tapi Hannan bijak sekali meletakkan lagu didalam entry ni.. untuk menambah mood dalam membaca cerita ni. tertarik betul dengan cara dia.. tapi sedikit sedih plak membaca hal dalam cita ni jugak mengenai perempuan yang penah kecewakan diri dia. 

satu lagi entry menarik adalah yang ini.
di panjang lebarkan dari kita menamakan seseorang tu dengan nama yang tak baik. baik sekali cara Hannan mengolah ceritanya. buat diri terfikir plak, ada ka orang yang nadh bagi nama satu masa dulu, gembira atau tak dengan nama tu, harapnya depa okeh la.. isau ngat aih.. hee ;)

Pesan Buat Kamu :: takyah la sedih sangat cheQ.. apa yang jadi tu kan ketentuan, kalau kamu gagal hari ni, tak erti gagal smpai bila-bila, maaf berkata tapi ramai kot kat luar sana tu, muka emsemm macam kamu tu, sat ja nak dapat len, takyah dok tacing sangat la.. mula melangkah.. akan tiba masanya untuk kamu nanti. pasti! ha, pada yang kenan nak kenai dengan dia, sila2.. kamu leh click ja pada gambar tu, terus link ke entry dia. ;)


Next adalah blog ni..
blog comel lagi cantik.. tapi belum lagi ya.. 
selagi belum ditunjukkan mana hadirnya dia dalam cerita, 
selagi itu lum dapat bertemu dengan tuan punya blog.. 
hiii

babak kemunculan dia.. 
sangat taleh blah okeh.. orang len majuk orang len claim Mc-Flurry.. :P

meh nak kenaikan.. 
pemilik blog supercomel kat header tu.. 
tak caya tengok ni..
haa.. kan dah cakap.. header comel sangat kan.. ciap gaya Piece 2 belah tangan lagi.. hihi
kata2 hikmat dia " My Journey, My Sadness, My happiness"
nampak menarik kan.. meh kita ushar plak la.. 
apa isi dalam blog yang dah ada 159 follower yang comel2 jugak..;)

meh tengok, post yang menarik perhatian nadh dalam ni..
cerita pasal blog Anith yang penting baginya, kerana jadi tempat lain selepas kepada ALLAH tempat dia mengadu. tersuka plak denggan ni.. (mungkin pasai Nadh pn buat yang sama masa mula-mula dulu jumpa blog kot.. hii)
suka kata-kata last tu, "ditulis dgn penuh keikhlasan oleh anith chan :)" wahhh.. suka2.. ;)

ni entry terbaru Anith.
5 sebab Anith tak caya laki. duii.. sadis toi baca.. sebab Nadh laki la. terasa wohh..
nak terang cket la.. tak suma laki macam tu cheQ. pompuan pun da setaraf dengan lelaki dalam hal melukai sekarang ni. Nadh baru smbang ng kawan Nadh tadi akan hal ni.. ;) 
kedua-duanya menakutkan la didunia serba fana sekarang ni.. takpa la. tu pendapat Anith kan, siapalah Nadh nak cakap pape. tapi jgn smpai membenci tau.. benci tu satu titik itam yang langsung tak patut wujud dalam ati kita tau.. jauhkan.. i know u can. ;)


Note :: tu aja untuk 2 blog nih.. tunggukan Jilid 6 slepas ni.. all the besh semua.. kamu baik sangat.. Moga ALLAH lindung kamu suma dari mala petaka, penyakit hati, dan apa saja yang bisa rosakkan diri kamu semua. Nadh syg kamu.. ;)

3 comments:

Faris Adli said...

wow panjangnya post..salam perkenalan dari aku...

CikTomyam said...

hihihi
bila nak review blog cik tomyam pulak?
hahaha blog buruk ja...wuu T_T

cik pulau said...

blog cik pulau tak nak review ke/??? lalala~

tapi kan.. untuk entry anith yg last tu. cik pulau setuju yg sebab 3 & 5 tu..lalala~
tapi betol la.. x sume laki camtu..

jgn sedey ye nadh.. lalala~

Buta+Pekak+Bisu=CINTA