Followers

Monday, 25 April 2011

Bukan Sekadar Farewell Party, Its More than That!

Assalamualaikum..
tu dia, dah lepas 2 hari baru nak wat entry kan..
Details majlis Nadh ada sebut dalam entry NI .
Jadi dipendekkan cerita, majlis berlangsung jugak, serious terbaik sebab semuanya sangat sporting, tak percaya? meh tengok bawah.

Kita Bako je.

 Gadis sedang beraksi, depa la bakaQ dlu

 
Guys take Over la plak
Mengambik makanan la ni plak.
 
Beratur kaih..

Sedang menjamu Selera
 
Dan lagi tu

 
Bad, Jiah, Adik, Me n Syukri


tu dia aihh..
 
Tengok Hidir


 Bukan Semua Soalan mempunyai jawapan

 Ice Breaking Session

Adik Beradik Yang Dikesan
 Nadz KUASA TIGA

 Adik beradik 2 ni. Adik Hajar n Noo Oor

 kalau ampa nak tau, Enchik Naim ni la yang suruh Nadh share blog dengan semua, thx to him la kita dapat kenai. suma atas nasihat dia la. 


Ni Pic Geng Yang Telah di Kesan Kat sana.. 
 ni Geng UNGU

 nama geng ni Geng SUSU

 Geng Air Mata (nt kami haplod video nak? lalalalala~~ )

 Ehsan Munet. suka pic ni sangat. apa la adik Naqiah dok marah tu. 
jeles la taleh amek pic ng abg dia Nadh ni.. :P

Yang tidak dapat dipisahkan -  Geng Straw
Hadi cam tengah berkhutbah pn ada jugak ni. .:P

 Gaya comel disaat Ice Breaking 
(mentang la Hadi ada sana, dia pn mau jugak.. :P )

Sedang melepak-lepak menanti Balik
 Bercanda ditepian Parit.. lalalalalala~~

Ni paling Fun Antara semua, 9 + 9 tau..
 Hidir sntiasa ng gaya muka taleh blah weyh..

 Mari tengok Hidir lagi

 Sila Perhatikan Hidir

Sila tengok GK

Tadi dalam Rumah, ni atas jalan, tobat orang takut ni.. apa menda la budak2 ni..
 Tengok bawah weyh

 Shhhhh.. kontroversii

 Tengok atas tu, brung dok dating~~

 Buat Gaya ikut suka
Gaya statik

 Piece laaa~~

 Gaya Comei kaihh

 Tangan di bahu mata diatas ya suma..

Ikut macam sayee

 Pasangan ni selalu la curi tumpuan. suka je. kalau toi pn abg sign Approved dah.. :D

Macam hari raya kan? Serious sangat terharu tengok semua yang berusaha nak join dan mengikut TEMA, serious rasa bangga dengan semua, I REALLY MEAN WHEN  SAID SEMUA, sebab semua sangat sporting!! tak jumpa la kat mana-mana geng yang rapat macam ni. Tagline We Are Family tu memang tinggalkan kesan dalam jiwa masing-masing, apa pun tahniah. Akan ada susulan selepas ni, Nadh akan kumpulkan link suma dalam satu entry, anda leh la nak follow depa nanti melalui entry ni, tunggu lappy Nadh sehat sat na.. PLUS my very first Vlog kot nt. insyALLAH. 
Proud Of U Guys!!!

“Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati.”

dipertemukan kita dalam satu medan, supaya kita dapat saling mengingati antara satu sama lain, jalinan ukhuwah antara kita ni, ditentukan oleh ALLAH, dan hasil akhir darinya, sama ada bermanfaat atau tidak, adalah berkait dengan pengisian dari kita, andai madu yang kita beri, maka manislah dia, dan sihatlah isi nya, tapi jika hanya racun yang kita tuangkan, abis matilah semua, tiada lagi nilai didalamnya, Nadh harapkan, semua dapat amek iktibar, kita berkawan bukan di sini sahaja hendaknya, moga-moga keberkatannya, berkekalan hingga ke taman2 syurga hendaknya. Amin Yarabbal alamin.

20 comments:

efa said...

terbaik ah geng KBU wuwu sadis2 tak dpt join huwargh :(

Muslimah Optimis said...

kami sangat jeles okehhhhhhhhhhhhhhh... tapi kami suka kat gambaq hat ampa suh tengok hidir..hahah..hidir memang spoting abihh gaya melampau..hihi

semoga ukhwah berpanjangan even kami xpenah jumpa depa2 semua tapi sentiasa dekat di hati..hihi

anith chan said...

Terharu gilak. Xpernah rasa happy cm nie.. Suma syi0k baq hang.. :p

nadzli azlan said...

tarik perhatian apa plak nihhh !!?????? T.T

nadia athirah said...

waa. meriahnyerr!! :)
sukeee.
mcm raya benor lahh! ^___^

aDisH.sHidA said...

KAMI SAMPAI TATAU NAK WAT ENTRY NIE

fRaMe+LenSeS said...

Efa :: toi tu. suma terbaek. seyes..

Aimaa :: hehe.. Hidir sangat sporting la.. bising tu pn sama jgak. kami pendiam. .:P cam besa la.. :P

Anith :: hehe.. syiok abQ ang. ahahaha

Adik :: :P hahaha i like la.. proceed.. :P

Nadia :: macam raya betoi kan? hihihi.. suka sangat

fRaMe+LenSeS said...

Cik Adish :: hihi. tapa2.. pelan2 la. :D

naqiah said...

ni 1st time naqiah join y plg rmai.. n sgt2 best... sgt2 suka!!! tq smua.. n abg nadh... apa bog gmbar 2!! malu.. hahaha

mikro_kokus said...

Nadh..Kita kumpul sama2 link blog yg join minigath tu...bleh follow nnt hehe! Mikro hepi sgt dpt join KBU nie..... Terbaik!!!!

ieda CUMA said...

jeles! ieda xdak trnsport! btw nice3..! huh! org x kenal ieda pon.. uhuk..

fRaMe+LenSeS said...

Naqiah :: hihi. mmg sangat besh kan dik. ;D gambaQ tu. nasib tak letak gambaQ artis tau.. :D

Mikro :: orait, set. kita kumpul tau.. :D

Ieda :: kenai aiihh.. awat tak kenai plak.. :D len kali mai la.. :D

meaw said...

jeles tak ley p,huhuhu :(

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tgk hidir

tgk hidir lagi...

pulun tgk hidir sekali lg...

skali GK pon ada gak???

omai....

errrr..pic ngan nset baru xdak ka? haha

Mr. Straw said...

errr...hg mcm balas dendam kat aku ja nadh..hahahaha...

tp best baq hang..sampai la duk bau lagi asap..hahahahha

tomatokering :) said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhh T.T

sayangg abg long... ^^

shida anwar said...

x mo komen apa2..
mood:libang libu..

tiha said...

wah sambutan ni menarik.....

nora amila ghazali said...

satu lagi entry bikin cheq panas... huwaaaa jeles3.... sob3..

kiera'sakura said...

amin2... smoga ukhwah yg terjalin kekal selamanye hingga ke taman2 syurga...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA