Followers

Friday, 6 May 2011

Sehari Sepetang di Kuala Kumpur Part II

Assalamualaikum.

Akhirnya, Nadh dah Merdeka.. hihi.. tadi mencoret ng penuh perasaan kat atas kertas jawapan kan.
Ni nak merapu merapan dalam Vlog plak.
hihi.. ni bukan hasil hari ni. Tapi dari rentetan kejadian 1 Mei, dalam Part I.
Bagi sesiapa yang ada melihat Trailer, dan kisah 2 Mei. mesti tertunggu-tunggu kan hasilnya Part II.
Mari la kita tengok apa hasilnya. dan macam biasa, sekali lagi nak gtau, hasil edit by Nadh si budak kampung buta IT. jadi paham-paham la kalau hasilnya kureng dan tak comei.
Sebelum tu, kita tengok dulu peta perjalanan kami, nak tunjuk betapa gigihnya kami berempat ni.

Info :: Kalau diikutkan perjalanan ada la dalam 2.1km kami berjalan.

Apapun, layan ja la ye. :D


Tapi sebelum tu, Nadh nak ucap terima kasih bebanyak dekat, Dia, Dia, Dia dan Dia atas kesudian, kerajinan bertemu untuk assignment kecil-kecil ni. Apa pun ampa suma sangat sporting. hihi

Maceh kerana menonton. :D

4 comments:

~eZmALiZa~ said...

OMG! ezma xde baju kuning... hahahhaa..kalo ade, lama dah cheq pakai...hahahaha :D gile nice video ni nadhhh... insyaALLAH, nak join lg!! yeeehaaaa!!! :D

udin said...

terbaek! terganaz! terbaek! terganaz! terbaek! terganaz! terbaek! terganaz!
terbaek! terganaz! terbaekkkkkk!!!!!

tomatokering :) said...

wahhhhhhhhhhhhh ~~

itottt ~ :P

fRaMe+LenSeS said...

Ezma :: kalau ada.. kita p lagi na? :D suka jugak.. :D

Udin :: tu dia banyaknyaa.. terbaek! terganaz! terbaek! terganaz! terbaek! terganaz! terbaek! terganaz!
terbaek! terganaz! terbaekkkkkk!!!!! untuk ang la bro.. :D

Erika :: len kali pastikan ikut.. tak ikut abg majuk 5 hari. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA