Followers

Sunday, 19 June 2011

Rahmat mencurah-curah keladang gandum

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Semalam ada baca entry Nadh tak? (hihi macam pomot lak kan?) tak ada lah, tak promote cuma nak bagitau, Nadh memang flat terus semalam, sampai pagi tadi plak tu. Nadh terjaga lambat tadi.

Bangun ja Mr boss call, dia mintak tolong Nadh emailkan site survey report Digi ZTE dekat team sebab team nak kena study sebab katanya mungkin akan jalan dalam masa terdekat. Lepas tu dia kata, Isnin ni kami akan ke company tu untuk dikenalkan dengan PM project tu. (hihi nak gelak sebab Nadh ingtkan da selesai dah lepas wat hari tu, tengok-tengok kena involve jugak kali ni)

Then, boss cakap berita baik jugak la, iaitu funder project dah bersetuju nak fund. Ni memang berita baik. Nadh syukur sangat.

Sujud syukur atas kejayaan ini. Semoga ALLAH merahmati perjuangan ini, dan Nadh arap sangat suma akan makin kuat mengingati ALLAH, solat tak tinggal bukan terbuai-buai dek keseronokan dunia. (tu yang paling Nadh takut.)

Moga dimakbulkan. Amin Yarabbal Alamin.

6 comments:

msredcheesecake said...

Amin...

Mr nadh...bizi ke? Tak ajak abah makan2 sempena hari bapa ni?

kiera'sakura said...

Alhamdulilah... amin2 ya rabbal alamin...

Iffah Afeefah said...

bgus2

cmtula

cik pulau said...

Tahniah Nadh..
itu yang dinamakan rezeki..
malam tadi bukan rezeki..hehe..

moga kita sentiasa dilindungi olehNya..^^,

cik najihah said...

wah...alhamdulillah..

fRaMe+LenSeS said...

Msred :: maceh kamu.. umm.. camne nak sambut, Nadh ada kat kL, ayah kat Penang nuh.. T.T

Kiera :: amin2. :)

Iffah :: alhamdulillah..

CIk Pulau :: hihihi.. amin2.. mendoakan y sama untuk semua..

CN :: alhamdulillah. syukur.. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA