Followers

Saturday, 23 July 2011

Mini Gath jadi Gath besaQ, leh tara tu?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh baru balik n penat tahap gaban + lapaQ teruk-teruk. Nak pergi makan memang tak daya dah. ingat macam ni la, g solat lepas tu buat-buat pejam mata sampai lelap. Esok pagi bangun terus pergi class.

Pagi tadi kan, Nadh jumpa satu geng ni. Depa sangat Fun okeh.
1. Abg AdyBudika
2. Boss Sunah
3. Kaki Buli Kak Adish Shida
4. Tag team kaki buli Nur Amalina

Lepas tu datang lagi satu geng
1. Along Usop Yusuf Rosli
2. Aimaa Shameera
3. Dek Nazzs
4. Jiran Iffah Afeefah
5. Suhaili
6. Pakcek Biola.

Dah sembang punya la lama, datang enchik Chef ajak kami makan-makan tadi. Maceh sebab sudi jemput mai makan kenduri tau.

Lama lepak umah dia, pergi Extreme Park plak, ada gath SB kat sana. pun besh. Tapi apakan daya kan, student kena pergi class, dah terpaksa tinggalkan semua.

8 comments:

FasiHaH SupiaN said...

wahhh meriah bunyinya...mesti seronok...tak2, i tak join..tak tahu..huhu

dptlah mengeratkan ukhuwah kan..

cik pulau said...

huwargghhh..
jeleznya... huhuhuk

aimie amalina said...

besnyeeee!
huhu...

suhaili sarif said...

uhuhukk..patut terbatok2 je

azwa amani said...

seronoknyerrrrr :)

Iffah Afeefah said...

suruh monteng tak nak

best tau

Ps: Jiranku sngt bising hahahaha

Sunah Sakura said...

patutlah hampir muntah darah...ada orang sebut nama... hahahaha~

Along Usop said...

alaa jelesnye tak pegii....











tiber.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA