Followers

Saturday, 27 August 2011

Jiran dah sedar. Alhamdulillah.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh sedang menanti sahabat datang jemput, ada majlis berbuka puasa + gath setelah lama tak jumpa dengan sahabat-sahabat seclass masa zaman Diploma dulu.

Umm. tak senang hati ni, sebab akan meninggalkan Mama berbuka sorang-sorang dekat rumah. Nadh ada majlis, adik ada outing, Jiah kerja, Ayah pula pergi rumah Tok pagi tadi. 

Jumpa kawan pagi tadi, dia kata dah tak minat nak kerja dekat tempat dia sekarang. Manager kot, dah nak blah dari sana. Ni kan plak kita yang besa-besa ni. Tapi tak kata lah, kerja dia teruk kot, busy memanjang, kalau dulu baik ja dengan dia, selalu ja SMS, call la, tapi sekarang dah tak lagi. Orang berkerjaya la katakan. hihihi.. :P

Okeh, Next topic, pada yang membaca entry Nadh tadi, nadh nak gtau, Jiran belog Nadh dah sedar. Alhamdulillah, dia selamat. Syukur sangat. Walau habis rosak arta menda dia kan, tapi apa boleh buat, dah itu ketentuan kan, yang penting SELAMAT. 

Umur masih panjang untuk menabur bakti pada anak bangsa. 

Cepat sembuh tau Jiran. :D


Ops, nak gtau ni, andai ada ahabat-sahabat blogger dan sesiapa yang berkeinginan meringankan beban dia dan keluarga : bolehlah menyumbang ke akaun CIMB ibu Iffah, Puan Latifah Mohd Isa (14350069250524). Moga dengan sumbangan ni boleh membantu Iffah dan keluarganya. Terima kasih.

Moga ALLAH melindungi kita.

Jaga diri. Hati-hati memandu semua.

2 comments:

zezolla_atin said...

kak ifah teruk ka abg ? atin terkejut dengaq dia eksiden . =( moga dia cepat sembuh .

kiera'sakura said...

Alhamdulilah die slamat

Buta+Pekak+Bisu=CINTA