Followers

Monday, 12 December 2011

Anugerah Dekan? Anugerah Ketua Jabatan?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Tadi pagi Nadh tengok satu cerita tu. Mengenai seorang budak yang main hoki ais. Satu hari dia cedera, tapi dia pulun juga nak main, sebab katanya dia nak buat Ayah dia bangga dengan dia. Sebab dia akan masuk perlawanan akhir hoki ais remaja. 

Lepas tu coach dia cerita. Waktu coach dia kecil-kecil dulu pun, dia sama juga, macam budak tu la, nak bagi Ayah dia bangga masa dia terpilih untuk team hoki ais tu. Masa tu dia berniat nak score 100 goal untuk dihadiahkan kepada Ayah dia. Sampaikan dia main cam gila lepas tu injured juga.

Last tau Ayah dia kata apa? Waktu paling menggembirakan Ayah dia adalah waktu dia kecik kecik dlu. 

Apa yang Nadh nak sampaikan kat sini adalah, bukan harta, pangkat anugerah yang mereka kejarkan sangat, tapi adalah MASA BERHARGA YANG KITA LUANGKAN BERSAMA MEREKA. .

Entry Khas ini untuk mengucapkan 
"SELAMAT HARI LAHIR AYAH "
Moga Ayah panjang umur, murah rezeki, n senantiasa berada dalam limpah kurnia rahmat dan lindungan Illahi. 

Nak kasi hareta, Nadh pun tak kaya. Duit tak banyak. Yang dapat diusahakan hanyalah Doa, dan usaha untuk menjadi anak soleh yang bakal mendoakan Ayah sampai bila-bila. Moga ALLAH makbulkan impian ni.

Arie sayang Ayah ketat-ketat..

8 comments:

AmirFX said...

Selamat hari lahir untuk ayah Nadh.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezki...

Nong Andy said...

uWa... tangkap shahdu... aku nak balik jenguk ayah aku!!

mas saari said...

selamat hari lahir utk ayah Nadh...

Iffah Afeefah said...

doa hadiah terbaik nadh

msredcheesecake said...

HB untuk ayah nadh. Jgn lupa selalu lepak ngan dia.... Banje kopi ke...

kiera'sakura said...

slamat hari lahir ayah.. sayang ayk ketat2 cm arie jgak :D

CikTomyam said...

aik..awat tajuk anugerah dekan lak?

BeloG MTT said...

Happy belated birthday Uncle ! :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA