Followers

Sunday, 18 March 2012

GATH | Kami... GBS dan kami sssseeeengalllll~~~

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nak hapdet la ni. Entry pasal gath semalam. Gath Geng Blogger Sengal. Fyi, semalam diorang buat gath dekat Times Square. Nadh mulanya memang dah nak pergi, tapi lepas tu ada masalah poblem plak, tak dapat nak g, ye la si Senior Engineer (SE) ajak g site plak semalam, ada cut over. So memang dah putus harapan nak pergi sebenarnya semalam. Tapi besa la kan, "di mana ada kemahuan, di situ ada highway kan", sebaik ja SE keluar ayat, "cut over ni tak banyak la aku boleh ajaQ ang, so aku rasa kalau ang nak balik pn, aku boleh lepas balik dah ni.". well, mencari peluang kan, elok dia sebut, terus gtau nak balik. ahahaha,

Tapi dah terlambat aa, masa tu dah kul 3 tau. Nadh terus bergegas ke TS. Tapi behenti dulu kat Tol Batu 3 tu sebab tak solat Zohor lagi. Lebih kurang sampai kat TS tu dah dekat kul 4 camtu aa. Sampai je terus g cari adiah. (*semua wajib ada hadiah tau, so kita pn cari la, kang tak adil plak kann)

Dan lepas da selesai GK call, dia tanya ada kat mana. Dan kebetulan la, kedai adiah tu dan Taste of Asia dekat . So terus ja Nadh g lepas PAKSA GK mai jemput depan tu. ehehe. *konon memalu la nak p kan. (memang memalu pnnn~)

Ni part-part yang Nadh miss.
Beboy GBS

 Gegurl sekalian

Tak puas ati tengok gambo ni. lambat setengah jam ja kot. sampaio ati. T.T

Next station : Taste of Asia
 Sebaik suma tiba, tok ketua pn mencapap kan dirinya dengan sebanyak patah kata.

Lepas tu wat ice breaking. Tak dak la breaking sangat. cuma kenaikan diri, nama belog, nama pesbuk. 

Ok, ini muka suma sebelum datang sorang anti tu.
"Yewhuu yu all, ehh, nape yu all lepak-lepak cni nih? Ehh, ada kepci, yu tau dak, boss ai marah kalau dia tau yu all tak makan makanan kat sini tau, NO OUTSIDE FOOD ALLOWED. "

Pastu suma pn bawa la diri. 

Next Location : Tunggu lift.
 Meh kenalan dengan PARA ADMIN

Next : Tempat Berkelah  : Nak lepak kepci pun penuh. Last skali ni ha, berkelah tepi lift, AMARAN : Tak seswai buat yang gayat tgk bawah.

 Ni ha, berkelah. COmei kan? :P

Bersedia untuk makan

 Sambut besday. Cer tengok Penyu, dia nyanyi kuat.

 Model kek cekelat. Adib

 Kek Gath pun hadoo~~ Jelesh dak?

Tedia. dia hadap sorang kek Gath? perghhhhhh~~~

Souvenir Gath. Yang ni pasti jadi ingatan sampai bebila.

Last sekali, pose yang makan masa 15 menit sebab nak bagi arahan, pastu tak cukup SENGAL, dan lelain, juga buat para Anoy yang jelesh meleshh kat Geng Blogger Sengal.

TDDMKA ~ Tangan Di Dada Mata Ke Atas :P Hambekkkk~~

Attendees :
Hehemsemmm
NabeelFadil | Shawn | Adib | Korn | Tok Ketua |

Cecantikk
Tirah | Ieyla | Syahiroo | Asma Liyana | Aida Omar | BabyZyra | Cik GKSB | Cik Kartun | Wadi AO | Cik Ama | Cik Kiwi | Izzati | Cik Panadol | Adila |

Tak Femes tapi Sengal~~ kan? ~~~

20 comments:

Iffah Afeefah said...

ramai pulak y dtg

tatau menahu pon

Aida Omar said...

seronok kan? seronok kan? dah macam lama berjumpa padahal baru semalam face to face.. memang awesome la semalam :)

kiera'sakura said...

ntah kenapa terbayang2 mlut bising awak.. hihihihi

Cik Apa Saja said...

bau kejelesan lgi kuat kt sini ~~~ wuaaaa...nk join gak....T.T

mohdhazlan Dreadlock said...

gbs mmg the best :)

Amir Baker said...

Alahai sedeyh aku nengok sbb x dpt pegi. uhuhuhuhu

Rozuan Ismail said...

comelnya semua.huhu.best =)

shiema sufian said...

syoooknyaaaaa, shiema takpernah pergi gathering blogger even terserempak dengan blogger hebat pon tak pernah (:

Ayuni said...

sye blur, awk nie lelaki kn? selama nie ingtkn perempuan....

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: besa la. dediam suda. :P

Aida :: itulah kan. kena jumpa lagi ni. :P

Kiera :: saya penDIAM aa. :D tak caya tanya depa.

Cik Apa Saja :: tapa2. tutup idg tu . mesti da tak bau. :P

Mohd Hazlan :: yup rite. :D

Amie :: len kali ang kena mai la. tau. :D

Wan :: ehhe

Shiema :: nt mai la. kita jejumpa

Ayuni :: laaa.. Ayuni baru tau ke. ehhe :D tapa skg da tau kan? eh jap, camne tetiba leh kua topik ni. tgk mn?

cik Kartun said...

memang ohsem!!!
sgt best.. salam perkenalan..harap ia kekal smpai bila2 :D

.: iEyLa :. said...

Haha..part aunty tu yg xleyh nak bla tu..hehe..
Btw thanx tuk present tu..sukeee!!!

.: iEyLa :. said...

Haha..part aunty tu yg xleyh nak bla tu..hehe..
Btw thanx tuk present tu..sukeee!!!

Popkorn said...

aku tertanya2 ape function survenier (btul ke ak eja ni) yang mcm sticker 2? nak letak kat kete ke? mcm bukan jer?

mas saari said...

bestnya gathering camni!!

Mohd Norafzal said...

saya pun blur..awk ni laki ke pompuan hahaha

*ape la ko..gmbar aku jejauh semua.mincik!!hahaha

Hanif Idrus said...

Bestnya!!!

Hafizin Jamil said...

takppe la sengal pun.janji boleh makan.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh meriahnyer

fRaMe+LenSeS said...

Cik Kartun :: mudah2an. mendoakan juga. :D

Ieyla :: ahaha. anti tu kan.. ahahah :O

Korn :; weyh. aku pn tertanya2 juga la. ahaha. igtkan aku sorang ja. :P

Kak Mas :; aah. best kak. bila ag nak gath ng kak ni?

Tok :: gegeh ko ni. ahaha. gambo ko aku tak suka. tu tak letak dekat2 ahahahah

Hanif :: best2.. nt mai la skali. :P join group ni.

HJ :: ehehe. kannn.. janji leh makan. ehehe

kak :: nt gath kat umah kak, mesti lagi meriah. eheh :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA