Followers

Friday, 14 December 2012

Kistot : Tukang masak Master

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Kistot : Tukang masak Master

Hubby : uummmmmmm... Dapnyee nasi goreng awk ni yayang.

Wife : elee. Ye ke sedap. Nak amek ati la tu.

Hubby : mana ada. betul sedap. Walau rupa dia tak cantik, tapi rasa dia sedap. Sangat sedap.

Wife : ye lahh. Ye lah. *muka tak puas hati, dengan soalan di hati "does he mean what he said to me just now?"

Hubby : Tahniah. Anda telah diterima masuk Masterchef.

Wife : n awak ke jadi juri nya?

Hubby : tak boleh n tak mahu lah.

Wife : kenapa plak?

Hubby : kalau sy jadi chef mesti awak nangis nanti.

Wife : nak buli la tu. grrrrr

Hubby : tak lah. Kalau saya jadi chef. Cepat la habis cerita tu sebab hari pertama saya dah pilih pemenang. *muka selamba


Psst : Food is love. everytime you are chewing it, U feel it, taste it. The best food will always remembered as ur favourite. Same as love. U remember every moment spend together and treasure every moment u are with LoVE. ;) not forgotten, the best food always come with LoVE in it. Cook with LoVE. Piece! ;)

7 comments:

Anum said...

hehehhe

Hanif Idrus said...

Moralnya...Lelaki pandai bermain ayat...hahahhahahaha

kiera'sakura said...

masak dengan kasih sayang dan orang yang makan pun akan rasa kasih sayang tue tak gitu? hihihi ;)

Iffah Afeefah said...

boleh tak kate jeles kat sini?

hahaha

Ruzzezanie said...

suwit plak aku baca yg ni.juri sebab kuasa veto sbg suami!

Yan Ty said...

So sweet kisah kentot ni =)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA