Followers

Wednesday, 5 March 2014

Cerita Tidur #FatehUwais

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Memacam peel awk ni tau.

Hihi. berkenaan si kecil ni la apa lagi. Kalau ada baca entry di belog lagi satu terbaca la kisah si kecil ni yang kata Ummi nya manja dengan saya. nak cakap ya ka tidak saya pun tak pasti la. hihihi dia tu memang manja la kot. nak manja dengan sapa lagi kan? dah ada Abi sorang Ummi pun sorang ja kan? ehehe.


Tapi dalam banyak banyak perangai dia kan, satu ni ja yang saya tak larat nak gelak. Selalu juga kena bebel dengan Ummi bab ni.

Iaitu bab suara bila anak tidur, atau nak tidur.

Selalunya bila anak nak tidur, memang saya tak boleh cakap. Dah peel si kecil ni, once dengar ja suara saya, habis. Mata pun buka besar, tak macam nak tidur lagi.

Paling latest hari sabtu hari tu. Ummi ni punya la dok panggil, "Fateh Uwais, Fateh Uwais." Langsung tak ada respon. Tapi once saya masuk bilik, tanya, "Dia tidur dah ka?" Terus jaga dari tidur, mata pun buka besar. Memang tak mahu sambung tidur balik la ceritanya.

Terus Ummi bebel. "Abi nii~~~..."

hihihihihi

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya baby tido

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Kira Sakura said...

beginilah nasib diriku yang diketepikan oh tuhan~~~~~~~~~

:p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA