Followers

Monday, 5 May 2014

JJTL : Char Koey Teow Udin

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada yang membaca.

Saya kenalkan slot baru belog ni. JJTM atau JenJalan Tambah Lemak. Tak ada apa sangat cuma share bab makan dengan readers.

Untuk entry pertama, saya review kedai yang saya singgah hari tu. Kedai makan teman trader saya. Buka dah banyak hari, entry pun dah saya siapkan masa dia buka kedai 3 hari. tapi tak terpublishh. kihkihkih. maafkan ambe wahai readers.

Sebelum saya tambah lagi cerita, kita tengok dulu senjata rahsia kedai dia. 


Nindiaaa. CharKoeyTeow feat TeloQ Goyang. 



Tengok gambar pun dah rasa manthop. Rasa dia? Anda boleh datang dan nilai sendiri. Bagi saya memang...


Kalau tak, tak ada nya saya akan repeat ke kedai ni buat kali kedua. Buat yang terasa nak mencoba CKT Udin yang superb goyang goyang ni, boleh la lawati kedai dia. di Sungai Petani. Sebelah Giant, bersebelahan juga dengan Al Ikhsan sana tu. 

Selamat mencobaa~~ 

2 comments:

Kira Sakura said...

abi tak tambah. makan dengan cabai jeruk lagi umphhh!! hihihi

patut la tanya ummi nama kedai semalam :p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

feveret kami ni... em em dapnya

Buta+Pekak+Bisu=CINTA