Followers

Tuesday, 15 July 2014

Kubu hanya tinggal nama

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca. 

Hari ni Selasa. Maksudnya baru hari kedua tak ada bersama dua kesayangan dedua tu. Teringat sungguh ka kat dedua tu. Yang besar dengan karenahnya. Yang kecil dengan karenah nya. Dedua buat hati ni rasa nak ja lari balik sana hehari. Tapi apakan daya. Belum cukup pawer nak lari lari tiap hari tu. Ditambah buat bazir wang ja buat camtu. Baik simpan ja buat standby nak FTT nanti. (Moga dipermudahkan, amin)

Ohh ya. Sikecil tu sungguh active sekarang. Pantang jumpa menda yang boleh panjat. Mesti nak memanjat tu. Paling baru ni ha. Benteng atau kubu dapur Ummi akhirnya tewas ditangan Fateh Uwais.

 Ni dia. Mula mula yang kecil. Pastu plan plan naik yang diatas. Aduiii la sayang. Isau sungguh abi tengok awak. Buat kami tak sempat tangkap? Mau berbirat awak. 

Satu lagi. Dia bila kita ada. Lain macam main nya. Macam minggu lepas tu. Dia ada dekat dengan saya. Dok nak memanjat la. Saya pula nampak dia. Saya tahan tangan kat montot dia. Tahu apa dia buat? Dia sandar dengan montot dia (sebab saya pegang) pastu dia berdiri balik. Pastu lepas badan tu. Bagi montot tu yang menstabilkan diri yang dok berdiri. Ulang ulang buat macam tu.


Hai la anak. Manyak pandai aa?? 

4 comments:

uncle gedek said...

dah besar boleh wall climber pro ni....

Kira Sakura said...

hihihihi takpe la abi, janji kita tau sel2 otak dia sedang berhubung hihihihi

Kira Sakura said...

hihihihi takpe la abi, janji kita tau sel2 otak dia sedang berhubung hihihihi

ninie said...

anak kami dok memanjat tangga, letak vacum kat depan tangga tu dia x berani la sebab takut ngan tangga... but now dah tak lut... dia jadi kawan lak ngan vacum tu, tarik vacum tu jadi car dia... tsk tsk tsk...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA