Followers

Sunday, 24 June 2012

Gila Gadget

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Semenjak beberapa menjak ni. memang tak rasa sempat nak update pun. Tak sempat plus tak ada perasaan nak menulis. tapi hari ini kembali setelah lama ilang. InsyALLAH akan cuba untuk terus kekal di sini.

Berita pagi ni, boss SMS, greenlite dari GM untuk saya proceed dengan resign letter next week. which means 2 weeks plus from now, i'll be starting my new task with the new company. Ive been waiting for this moment long ago. Seriously nak sangat, cumanya masa lum tiba kan. Dan akhirnya dia tiba juga.

Penyakit baru semenjak 2 menjak ni. GILA GADGET. Bila tak ada apa-apa nak buat, mesti akan survey gadget, untuk dibeli. Dan memang rasa nak beli sangat, nasib la ada Makcik yang menasihat, "jangan, jangan, jangan, sabar la kejap, nanti da selesai, awak beli ye? "

Tapi betul la, memang rasa nak. Pelik plak bila penyakit ni menyerrang balik.

p/s :  Tahu kat Jirang ni, kena berleter plak la saya.

4 comments:

cik AngguR said...

roy : note pink tu lawa kan hehehehhe :) tolong perangat hahaha

kiera'sakura said...

sejak dua menjak? bukan mmg dari dulu lagi ke? :p

Mrs. Abi said...

belikan utk saya lah!! ekekekeke

Iffah Afeefah said...

ai tau da

nk bleter pe lg

mkcik ade tu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA