Followers

Friday, 14 September 2012

Journey of a groom to be - Part 11

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Syukur. selesai sudah part saya

Alhamdulillah. Syukur ke hadratnya sebab akhir nya selesai juga urusan saya. Dan selesai juga tugas saya yang akan kemudiannya di serahkan pada dia untuk diuruskan. Syukur sangat syukur.

Mula tu rasa macam risau sangat, ya lah, ada masalah negara, lepas tu macam macam pula yang saya tertinggal. Mujur, ALLAH mudahkan segalanya dalam kekalutan tu.

Yang meresahkan pun sudah saya selesaikan, cuma nak menanti saat ijab dan kabul pula lah. Dan berharap tak ada kawan yang nak buat lawak yang tak kesampaian masa majlis akad sahabt saya minggu yang lalu.

Tahu apa dia? Ada pula la sahabat yang bermurah hati nak approach pak kadi tu, khabarkan kesedapan suara sahabat tu, konon mendayu lah dia dengan asmaul husna yang dialunkan sampai menangis nangis yang mendengarnya. Ohh susah betoi la kalau kena macam tu.

Tapi tak kan? Depa buat siap depa. Hihihi
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 comments:

aizamia3 said...

kihkihkih.. bila lagi nak kenakan pengantin.. ;)

Z@i Z@mR33 said...

dup dap dup dap...hehehe...

next step---->.....

kiera'sakura said...

Alhamdulilah.. pengsan la kalau ada yg nak buat cenggitu huuu

CiK LiYzA ^^, said...

tahniah ye bkl pengantin~ ^_^

Ain Dzaya said...

lepas nie mendayu dayulah suara tokk kadi :)


Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

Buta+Pekak+Bisu=CINTA