Followers

Monday, 12 October 2015

Adakah yang pertama ini yang terakhir?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Sibuk dari semalam ni. Semalam seharian di luar. Mulanya tak ada plan nak keluar pun, tapi sebaik colleague masuk office, beritahu dia nak menuju ke tempat yang saya tunggu tunggu tu, saya ikut terus. Minta izin la nak ikut tu sebab nak siapkan kerja.

Sebenarnya nak kena dapatkan gambar nak siapkan report untuk claim projek yang hampir sahaja siap tu. Dan macam biasa la, ada la manusia manusia yang kena jadi model untuk report saya tu. ehehe, sebenarnya ada kena tangkap gambar semasa melakukan kerja, jadinya since kerja dah siap lama, kena la berlakon sikit sikit kan?

Siap akhirnya.. Alhamdulillah. Hari ni tak sabar sabar nak siapkan report plak. tapi macam sibuk ja? bila nak siap tak tahu?.. esok gamaknya kan? boleh mesti boleh.. nak cepat siap ni.

Mana tahu yang pertama jadi yang terakhir kan? dah mula berusaha ni....

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA