Followers

Tuesday, 28 May 2013

terlelap dan terjaga

Assalamualaikum. dan salam sejahtera pada yang membaca.

terlelap dan terjaga.

pulang ja tadi macam ok saja. tapi lama kelamaan rasa yang pelik kat kepala ni. sakitnya kepala. naik atas naik atas katil dan berehat. tak sedar yang dah tertidur, yang pelik nya bila terjaga rasa macam dah pagi, macam bangun waktu subuh tu. pelik kan?

dalam berehat tu mengadu sekejap dekat ummi. "entah bila la depa nak upgrade kan?"

tak adalah rasa teruk sangat pasal itu, cumanya rasa macam kekadang im giving more than what i should give. itu sahaja. tapi akhirnya fikir balik sedar yang ALLAH da janji, di sana kurang dia kurniakan di sini pula. sepertimana kekurangan di bahagian ini, dia kasi balik kat trade tu.

alhamdulillah lah.

ALLAH Maha Adil. saya yakin !

5 comments:

Teena Tna said...

Pernah jugak tertidur sekejap tp bgun mcm dah pagi jer..padahal baru kul bape, still malam lg..

kiera'sakura said...

doa sangat jangan abi pulak demam huuuu

Nurzakiah Hanum said...

betul tue

MR & MRS MAKMUM said...

rehat la...amik cuti ~

MR & MRS MAKMUM said...

rehat la...amik cuti ~

Buta+Pekak+Bisu=CINTA