Followers

Tuesday, 9 September 2014

Setahun sudah

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Setahun dah pun anak manja kami ni. Semangat sangat sekarang dengan terkedek kedek jalan tu kekadang rasa geram nak geget. Tampo montot sedas dua. 



Ingat lagi saat saat bila dia mula nak keluar tu. Susah payah dia. Pastu dah keluar. Direct tiap minggu punch card kat ipoh sebab nak jenguk Ummi dan dia di kampung. 

Pelahan lahan membesar. Meniarap. Merangkak. Sampai berjalan. Sekarang dah mula nak bercakap. 

Bakal merindukan semua tu. Tapi tak kiralah apa pun. Mendoakan anak membesar sebagai anak soleh yang disayangi penduduk langit dan bumi sebagaimana Uwais Al-Qorni yang menjadi sebutan penduduk penduduk langit. Amin.

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Kira Sakura said...

amin dear amin. moga dia membesar dan menjadi sebaik Uwais Al Qarni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ataih..ataih... haha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA