Followers

Tuesday, 5 February 2013

Kisah 400

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Ada readers baca kisah sabtu yang penat tu? ehhe. tu hari sabtu. Readers tak tahu lagi kisahnya hari jumaat kan? Hari yang paling mandom rasa nya dalam sejarah tahun 2013 saya. Seriously !

tahu apa jadi? Malam Jumaat tu saya loss $400 masa saya trading. in one night weh. id quadrouplet my amount and bring back bout 500+,then suddenly, (its not suddenly actually) its my bad, my mistake, and cause of that G word, i lose all of my profit and my equity.

can you imagine, 400+ (actually 500+) , suddenly turning into negative amount. seriously feels like crying.

next thing that i do that night was, take a wuduk,. then solat.

I might be crying for my stupidity that night, but thats not the main point, the main point was the word G, how that word had nearly bring me something really bad. And how ALLAH give me, and then take it back as a lesson fr me for that G words.

The biggest dissappointment is not money itself, but hw that G word has take control of me, my heart, and my mind. Nauzubillah.

Mendoakan agar masa depan tak jadi macam ni dah. luckily ALLAH let me realize that my dear darling ada bersama walau di atas dan dibawah. Alhamdulillah. dalam kesedihan ada kebahagiaan. ALLAH lindungilah dia. Amin..

1 comment:

kiera'sakura said...

kita takkan pernah belajar menghargai kalau kita tak pernah kehilangan. dan saya yakin awak akan ingat pengajaran nie sampai bebila. dah2 yang penting skang masa akan datang boleh cuba peluang lagi. sbb Allah tak tutup lagi rezeki tue untuk awak, insyaAllah ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA