Followers

Monday, 18 October 2010

otromen resakser II

Otromen :: wei resakser.. aku pelik la..awat ang asek nak serang Jepun ja.. ang p la lepak negara len plak, negara omputih ka, mesia ka.. ang tak boring ka, asek nak serang jepun ja..

resakser :: sebenarnya kan bro.. aku pn da lama pikiaQ camtu.. tapi taleh la bro..

otromen:: awat plak?

resakser:: kalo aku p europe,negara2 orang putih ni.. aku kena lawan ng power rangers, aku mana paham bahasa inggeris bro.. bongok la aku p sana,. nak p mesia plak, mana ada superhero kat sana yang besaQ2 tara kita ni.. yang dok ada sana kluang man,upin dan ipin ja.. takkan la aku nak lawan ng upin dan ipin kot??

otromen :: bzzttttt~~~~

1 comment:

cahaya said...

resakser mai kita lawan 2..
hahahah..
pakcik nadh nie ada2 je..:p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA