Followers

Wednesday, 15 October 2014

Mini gym Abi.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca. 

Semenjak semenjak dah mula jog balik ni. Mula lah. Ada ja menda yang boleh nak reshape balik tubuh saya buat. Antaranya cam palang besi bawah ni yang digunakan untuk "angkat badan". 

Nak. Nak. Nak. Tu la ayat dia. Siap tunjuk jari nak yang tu. 


Tapi satu la. Bila dah ada tuan putera kecik ni. Buat apa pun suma dia nak buat jugak. At last abi end up exercise dengan dok mengangkat dia ja la. Tapi takpa. Alhamdulillah. Boleh jugak kot yang tu. Hantap tuan putera tu. Pecah peluh jugak dok lambung dia lelama tahu. 

Nampak tu muka bahagia. Naik saya angkat. Pastu xmau turun. Adehhh. Last last berdiri atas bahu abi la apa lagi. 

Camtu la kami dua. Bila dok buat apa kekadang tu jenuh sorok. Bukan apa. Dia tengok dia nak buat. Kita ni bukan apa. Takut la jugak kan. Ter ter yang tak baik. Isau kot. Dan untuk kes ni. Sungguh tak adil. Abi buat sat. Angkat anak. Jemm. Terus tak larat da. Gayut da penat. Angkat budak FatehUwais tulagi. Triple action. Opss. Kihkihkih 

3 comments:

Lea IsNawi said...

wahhh taff la nanti..hehe

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

aizamia3 said...

Stamina makin kurang bila dah lama tak buat aktiviti yang menyihatkan badan.. tu sekarang ni cuba jogging balik.. dapat at least 3 kali seminggu pun dah syukur dah..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA