Followers

Friday, 3 September 2010

Pertolongan

hari ni pagi2 da rasa nak memblogkan diri jap.. hehe..
apa aku dapat pagi ni.. dapat rasa "roh" iman tu..

benarlah kata NYA di dalam surah Muhammad, ayat 7,
"Jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu"..

aku percaya bangat ng kata2 DIA ni.. cita dia camni.. tadi dk ralit ng PSP..
pastu mai satu perasaan dalam hati..
"nadzri,janganlah kamu dok ralit sgt ng hal dunia ni.. dok ralit men je.."
pas saja aku terdetik macam tu.. trus team lawan dalam game tu score.. padahal kalo tak depa nak score sket ny susah ka.. pas depa score.. trus aku stop..
gerak p amek wuduk n p solat subuh..

pas selesai solat subuh.. trus aku mengaji.. seyes la. seronok sgt mengaji pagi ni.. seyes seronok.. da lama tak rasa nikmat ni.. Terima Kasih ALLAH.. aku suka sangat.. ;))

tgh2 ngaji tu.. enchik PM Motorola, Simon call.. dia tanya sal site.. aku ckp la tak selesai lagi.. sebab ada masalah.. kemarin team aku lambat selesai satu site tu.. dia kata takpa Nadzri.. hari ni wat na.. lepas tu.. aku sebut sal satu site ag, PDJGM1, site ni taleh wat ag.. sebab ada probz.. then Simon kata.. takpa Nadzri.. nanti i cari 1 site lagi bagi dekat u..

pas abeh ckp tu aku trus smbg ngaji.. dalam hati.. Alhamdulillah.. mmg benarlah kata ALLAH ni.. aku syukur sgt.. aku harap ni bagi aku satu motivasi agar tidak memberatkan lagi urusan dunia ni bila tiba masa aku sepatutnya bersolat ka apa ka..
Ya ALLAH, ampunkan aku.. aku berdosa ya ALLAH.. ;'(

2 comments:

H Y D E said...

baguih la bro sorang nih :)

lawa blog...template baru....

fRaMe+LenSeS said...

ehhe. maceh bro.. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA