Followers

Monday, 6 September 2010

Step Up 3D



Semalam.. p tgk wyg ng Jijol..
cita Step Up 3D.. mula aku cam pelik gak la cita yang jijol nak tgk.. sebab rasa2 aku cita ni da lama da.. guane leh kua balik ni.. then aku pn layan ja la.. sebab aku pn minat menda nari2 ni.. (walaupn aku sedikit menci sebab adik aku ny kawan2 tak berjenis n depa ni pn geng nari2..)
tapi cita dia aku pn p la ng Jijol..

Review aku.. cita ni awesome.. seyesly.. kalo sebelah aku ada ppn sexy, ng cita ni.. aku tolak la ppn tu.. cita ni terlalu besh untuk ditolak.. damn good weyh.. suka sgt.. cita ni besh... dia punya tarian tu.. takyah ckp la.. gle manthopp aa..

dia ny plot cita.. senang ja.. sal nari2.. camna sorang budak baru ( yang konon da tobat tanak nari2 dah..) leh menari balik.. sebab nya dia p ikut sorang laki tu.. (LUKE) sebab dia tertarik ng kasut Nike yang Luke pakai.. sebab tu limited edition..
pastu.. da ikut, dia termasuk dalam kumpulan orang yang tgh battle.. ntah camna.. ada orang tolak dia.. dia masuk kat tgh2 orang tu.. dari situ.. ada orang yang bertaruh keatas dia..then, bermula la.. dia pn stat nari.. permulaan dia mmg beshh.. dia nari da besh.. pastu ada plak efek belon, buih, air, pakai 3d google plak, mmg rasa cam buih2 tu ada depan mata.. kena kat kita.. seyes sempoi aa..

dari situ, buak tu kenai Luke, sebab depa kena kejaQ ng Polis, Luke bawa dia p The Vault, kat cni la dia jumpa dengan Pirates.. group nari2 Luke.. kat cni aku cam suka sgt aa.. n aku rasa respek jugak la.. sebab Luke ni, kumpulkan kawan2 dia.. untuk depa menari dar merata tmpat, suma yang ada dekat The Vault da macam family, sebab suma tu dari idup berkelana. dan depa idup kat cni nari2.. n idup sama2..

so kat The Vault ni la depa suma bermula.. latih nari sama2.. seyesly mmg sempoi aa.. smpai la The Vault ni kena rampas ng Julien, abg kepada gepren Luke, apa tah nama dia.. aku pn lupa.. dia ni asalnya Julien ata untuk p jadi perisik la kat The Vault ni.. tapi last2 pas dia tau cita sebenar yang Julien ni yang sebenarnya jaat bkn Luke, dia pn blah dari The Vault sebab tanak saketkan ati Luke.. tapi tak abeh kat situ, Julien kenakan dia, Julien panggil dia p smbutan besday adik dia.. dan reveal penipuan tu.. tapi as kita tau la.. "mula2 mmg sy datang untuk suma tu, tapi perasaan yang ada antara kita tu benar... " chewahh ayat.. ekeke.. :p

masa ni la kejatuhan Luke, dia frust, masa dia balik the Vault, tmpat ni pn da di sita bank, untuk dijual.. then lepas tu la.. suma pergi tinggalkan dia..
n watak si rambung kerinting tu pn sama la.. gado ng kawan bek dia, Camille, dia dipersalahkan la.. sebab ada idup iaitu dunia gelap (dunia tarian tanpa gtau kat Cam).. lama selepas tu.. suma idup ng cara depa.. smpai la ketika Moose p mtk maaf kat Cam, masa scene ni.. mmg besh.. depa nari2.. (suka tgk, cute.. hihi)..
pastu.. baru la Cam ckp kat Moose, mmg dia pandai nari, tapi Moose dilahirkan untuk nari.. pastu dia bagi smgt kat Moose.. haa.. masa ni la Moose p cari Luke, yakinkan Luke, depa pn kumpul balik.. dan bergabung dari team dari Step Up 2.

n ending, mesti la depa menang kan,. hehehe.. aku suka costume dia.. n suka watak ppn tu ( adik Culien, nama apa aku lupa.. :p) datang dan support depa.. dia join Pirates nari.. smart wohhh.. masa ni la depa menang.. tarian mmg smart.. tmbah plak ng custume baju LED tu.. gle wat aku terpaku aa.. (3D kan.. meshti a shempoi..ekeke :p )

apa pn kan.. aku puas hati la tgk cita ni.. walaupn mula2 aku bebel gak.. RM5 bayaQ cemin mata.. last2.. pas abeh cita.. wowww.. cita besh, n besh.. n besh aa.. aku nak bagi 6 dari 5 leh takk? ekeke...



Ni sket2 aku review dari photos.. kenang2an.. ekeke.. :p



pebret luke adalah kumpulkan penari2 yang ada potensi kat the Vault.. da jmpa da Natalie. ;)

ni kira saat mula pertemuan dua hati.. Luke & Natalie.. (chewahh)

1st Battle.

the ngok n the ngek.. Moose pelingkup team Asia.. dia mai langgaQ paip ayaQ.. abeh basah tmpat battle. hik3..

nari dalam air,.. sume Moose la punya pasai ni.. tapi takpa.. menang.. ;)

smart wohh macam ni.. ekekeke.. agak2 kalo aku camtuh.. sexy dak? lalala~~

smart la buat nih ng efek air.. suka3.. hahaha..

ni la tarian cumil yang aku ckp tu,. cumil wohh..
psst:: tarian ni la Moose jmpa ng Camille masa zaman dolu2.. ;))

last battle.. Pirates VS Samurai.. ;)

battle of the year starts.. yehaaa..

"you can trust me.." Natalie datang.. bak Superwoman datang dikala Superman kena belasah,. lalalalala~~

ambikkk.. Natalie ny penutup.. mmg terpaku la Samurai.. ohh Natalie kuh.. haha.. :p

ni la baju LED yang aku kata tu.. lip lap lip lap.. can i have 1? plish2.. :p

end of the story mori.. Luke ikut Natalie p California. dia bagi adiah kat Moose.. kasut kesayangan dia.. Moose ja ka? aku??



--> Well, tu ja la serba sket sal Step Up 3D.. keterujaan aku tgk cita ni da aku buh dalam ni.. ikut2 kan.. nak ja aku p beli 1 theater tu.. ng cemin mata satu.. tgk hari2.. tapi takpa la.. kang aku wat camtu.. takdak keja plak la budak2 Cathay tu.. sebab kurang 1 panggung kan.. so takpa la.. tak jadi.. ekeke.. ;p

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA