Followers

Wednesday, 4 June 2014

FatehUwais Model Cover Majalah??

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

 FatehUwais Model Cover Majalah??

Terkejut saya baru baru ni masa ada orang tag dekat facebook tu. Gambar si kecik saya tu, tengah posing pastu kat page majalah.

Nah kat bawah ni..


Terkejut saya dapat menda ni. kakakaka. sebijik plak rasa macam kat majalah tu. Budak kecik gebuss saya dekat pagi yang di edit ni. kakakaka. ni suma kerja mummy GK dia tu la. tade keja sungguh.

btw, nomei jugak model tilam ni kan?

Mmuahhhsss skali kat pipi awak ..

2 comments:

Kira Sakura said...

abi rindu ek??? ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

agagagaga...

ni sebab mummy geram dekat uwais tu yg dijadikan cover majalah...

harap2 dpt jadi kenyataan satu hari nti..tp biar masa baby lagi la hahaha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA