Followers

Monday, 13 August 2012

Diganggu

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Saya diganggu

To be honest, sampai ke hari ini saya masih dihantui oleh kjadian minggu lepas tu. Alaa kisah saya ditemuduga tu la. Terus terang la, masih tak puas hati lagi dengan apa yang jadi.

Sebenarnya bukan apa sangat pun, cuma tetiba saya perlu bangkit untuk back up diri saya tapi masa hari tu kan, saya pilih untuk berdiam diri lebih baik. Saya tak la menyesal cuma bila saya ingat, jadi geram pula . Dan saya tak buat apa apa dan hangguk geleng ja.

Tahu x, sampai terbawa ke mimpi la saya punya balasan bila diulang kembali apa yang jd tu. Macam keretapi kata kata yang keluar. Tapi apakan daya kan?

Tak apalah, saya redha dah dengan apa yang jadi. Cumanya, di masa hadapan, jangan harap la saya akan berdiam diri. Lawan tetap lawan. Dapat je tidak tu number 2. Y penting saya puas. Btw, siapa kau nk judge kulit buku yang kau baru jenguk dari jauh ja? Pls be aware future. U dont knw me, u nvr gonna aware until u meet the 'true' me. So dont ever try to tear the unseen cover cause you nvr knw hw bad it gonna turn to be. Peace!
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 comments:

kiera'sakura said...

hihihi comey la sayang sy nie... dah la jgn pk lagi pasal tue.. buat pe kita nak ingat dekat dia yg x menghargai kan...

satu kerugian besar bila dia lepaskan orang macam awak.. dia yg rugi bukan awak.. ok dear? dah jgn upset sgt...

*xyah la appv komen nie ;)

Sunah Sakura said...

apa yang jadi nadh?

Iffah Afeefah said...

sllu cmtu

da setel sume

br terase nk buat mcm2

aizamia3 said...

takpe.. jadikan ianya sebagai pengalaman..

Hanif Idrus said...

Diganagu semasa temuduga yek...
Biasalah manusia amik kesempatan apabila orang memerlukannya..!!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA