Followers

Tuesday, 7 August 2012

ruginyaaa

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

beberapa hari ni saya seakan TER- observe page seseorang kat pesbuk ni. Ada la seorang tu dia sound haters. Saya yang asek tertengok status 'kekecewaan' dia yang hari hari keluar kat feed saya mula tergelak. Nak menangis pun ada juga la. Mana taknya dia salahkan haters sebab 'sound' dia la kot saya rasa.

Bila terlihat apa yang jadi buat saya sendiri rasa kesian, itulah balasan. Masa dulu sedang bercinta, tayanglah kesukaan anda tu, pastu tunjuk kat orang yang anda sayang dia, sangat berbahagia la kononnya, sampaikan yang tengok pun saya rasa dah naik muak dengan status sayang sayang, cinta cinta pastu gambar daring daring tu, peluk peluk pegang pegang kat sana.

Akhirnya, macam saya kata, kalau dah bukan pasti nya dia bukan untuk kita kan? Terputuslah, dan muncul pula status sedih, tacing, kecewa, marah, bermacam perasaan yang menggambarkan apa yang jadi sebelum ini tak seperti yang dicitakan.

Nasihat saya pada readers, tak payahlah nak cinta sebelum masanya ni. BUANG MASA. Last jadi macam ni? Apa kamu rasa? Tobat menyesai kan? Kena plak dah labur macam macam kan? ruginyaaaa~~

P/s : rasa tak lama sebelum dia kena remove dari fren kat pesbuk saya. #meluat

6 comments:

bersama kak Es said...

nasi dah jadi bubur tak boleh nak buat apa daah kann,... tp tetap boleh bg peringatan kpd mereka.

Good job dik Nadh!

Cik Asma BLuppy said...

betol tu.. takde faedah jugak kalau asyik kena kutuk aje kan. huhu

Mrs. Abi said...

hahahahaha...kesian pd si dia...

kiera'sakura said...

moga memberi pengajaran kat diri dia sendiri dan kita jugak yg memerhati Amin

Iffah Afeefah said...

jangan remove ai tau jiran wakaka

Hanif Idrus said...

Tu ler...over acting bila bercinta..hehhe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA