Followers

Monday, 8 December 2014

05:51AM

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca. 

05:51AM

Lambat. Itu la ayat paling tepat pagi ni. Sampai ja bus da tutup pintu. Konon nak jalan la. Tapi tgk tgk ada ramai lagi yang lambat yang buat bus tunggu. Buang karen ja abi kelam kelibut tadi. Sian baby ng ummi xdan dapat ciuman kasih sayang tadi. Alkisahnya jaga lambat pagi ni. Ummi tak sedar apa dah pagi ni. Anak merap semalam. Siannya kami. Rasa macam tak mahu ja balik hari ni tapi apakan daya. Sabar hati sabar. Tak berapa bulan dah pun. 

Bercakap alkisah semalam. Tak sempat ngasuh anak pun. Paginya mengemas rumah. Membawa ke tengah hari. Mai tengah hari. Pergi hantar pump ummi, pun tak amek anak sebab anak baru tidur. Mai petang plak. Masa nak amek tamgga untuk wat kerja anak tidur lagi untuk next round. Jam 3 lebih dekat empat masa ummi cakap anak baru siap, nak keluar ambil. Sekali hujan lebat. Maka lmbat juga lah baru dapat anak. 

Bawa pergi makan lepas ambil ummi. Serious dia memang merap. Tak mahu duduk langsung. Hurmmm. Sebab tak ada abi gamaknya kot. Maafkan abi syg.. Pasni abi kemas umah sambil jaga yayang ya. 


UPDATE : 10:07AM

Sesampainya kat stesen bus tadi. Terbaca SMS. Kata umminya masa anak bangun tadi dia tercari cari mana abi. Gamaknya tersedar cari dah x jumpa, dah la tu selalu tiap pagi sebelum gerak dapat kiss, pagi ni x sempat. 

Bersabarlah wahai hati. X lama dah. :"((

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA