Followers

Wednesday, 4 April 2012

Senyum sampai telinga

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Akhirnya, senyum sampai ke telinga boss Nadh. Punya la dia tak puas hati kat Nadh semenjak beberapa menjak ni sebab Nadh tak keluar-keluar beraksi. Tapi hari ni, Nadh da keluar juga akhirnya. Beraksi dan buktinya Nadh berjaya buat kerja Nadh dengan suksesnya untuk percubaan pertama.

Selama ni dia bising la kenapa Nadh tak keluar-keluar lagi sedangkan engineer lain dah keluar buat kerja sendiri. Bukan Nadh tanak keluar, tapi dah coordinator tanak bagi Nadh keluar, takkan nak pandai-pandai keluar kan? Lagipun Nadh da cuba, dah usaha dah suggest diri sendiri nak keluar, tapi dah tak bagi nak wat macam mana kan?

Apa pun syukurlah pada ALLAH sebab akhirnya dapat juga Nadh buktikan diri ni pun boleh wat. Cuma tak diberi peluang lagi ja. Dan hari ni adalah harinya membuktikan diri sendiri juga mampu buat. Alhamdulillah. Cumanya kan, satu ja yang bakal menimpa lepas ni, nama Nadh dah kena cop kat dahi as Nadh Cut-Over. bak kata abg Madi n Boss Nadh lagi sorang. chaittt~~~


P/s : Kak Nadh da berleter adik tak beli-beli topi. ahaks. :P

5 comments:

azwa amani said...

diam-diam berisi lah nadh baru best kan.. bagus2..keep it up :)

kiera'sakura said...

Nadh Cut Over? nanti mesti kena sign kontrak trun site malam2 selalu... =.="

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaah hebat ampa no....

Iffah Afeefah said...

Haha mcam2 la

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

beli topi...hihihi

Buta+Pekak+Bisu=CINTA