Followers

Thursday, 22 March 2012

Jiran dah ber [DOT] COM

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Ini entry exclusive ni. Ahaha. Sebelum tu kita tengok la dulu print screen kat bawah ni. :


Nampak kan?

Nak gtau, JIRAN Nadh dah ber [dot] com sekarang.

Ucapan TAHNIAH berbilion kali kat dia atas kejayaan ni. Tiada lagi dari Nadh melainkan Mendoakan dia akan terus maju jaya lepas ni. Dengan entry yang lagi kebaboom.

Pada yang lum LIKE page dia, leh berbuat berkenaan dengan click kat SINI. Nak pollow belog dia, dipersilakan click dekat pic atas atau click ja dekat SINI.  Dijamin TAK RUGI.


P/s : Jeles ng dia, rajin menaip cerita, Nadh ni da lama tak berkesempatan, ng kurang berjiwa nak berjiwang. ehe. Doakan Nadh juga. :D

3 comments:

ecadwinkyasha said...

nadh kalau nak ber[dot] com,mari sertai giveaway eca...

http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

dua domain untuk dimenangi tau!... :)

mas saari said...

tahniah utk iffah!
semoga dia terus maju jaya..

Iffah Afeefah said...

ngade la jiran ni

malu ai hahaha

mekasih banyk2

Buta+Pekak+Bisu=CINTA