Followers

Thursday, 8 March 2012

Spontaneous Thursday

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Memilih.
Dipersimpangan.
Antara disini dan sana.
Terus atau mula.
Ada atau tiada.
Susah hendak bicara.

Apa pun biarlah ia dilupa buat seketika. :(
Published with Blogger-droid v1.6.9

12 comments:

Miss Nadya said...

bila nak memilih...terasa sukar bukan??

huhu...kalau dh guna android ni...taip entry guna android jerk la..:)

Miss Nadya said...

nadh xde wassap ke??viber ker?? ebuddy ke?

AishaMyra said...

Percaturan hidup seseorang tiada siapa yang tahu melainkan Allah Taala .. ^^

kiera'sakura said...

Istikharah pasti ada jawapan ;)

menyokong walau apa jua....

mas saari said...

buatlah pilihan yang tepat..

CikTomyam said...

perghh mendalam maksudnya tuh =)

Sunah Sakura said...

bicara pada Tuhan... Dia Maha Mengetahui..

Nelly The Strange said...

sedih semacam je .
:(

Iffah Afeefah said...

pilihla y terbaik

Iffah Afeefah said...

pilihla y terbaik

Realname Hidden said...

semoga dapat buat pilihan terbaik..nadh thanks lawat blog hidden sebelum ni..gara-gara tukar link ngan url terus xdapat bukak link follower yang sebelum ni.jadi hidden nak invite nadh tinggalkan link nadh kat page hidden..So hdden boleh keep update ngan entry2 nadh nanti..most welcome yeah..kalau boleh follow balik ngan google account ye..poblem habes..nyesal aku..

http://mshiddenname.blogspot.com/2012/03/entry-melekat.html

yang berminat untuk dikomen bagi setiap entry pun boleh pergi kat link tu ye..happy blogging..:)

Hanif Idrus said...

Tutup mat adan pilih ajer ..kekeke

Buta+Pekak+Bisu=CINTA