Followers

Thursday, 26 July 2012

Ichana dengan Ipong

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari ini mungkin saya pulang ke negeri tanah air lagi kot. Semalam enchik Boss cakap cuti la minggu ni sampai Isnin baru kita masuk opis. Jadinya saya mula lah nak plan pulang ke sana. Ini pun sebab saya di rumah bebudak tu, kalau tak rasanya semalam dah gesa housemate saya hantarkan saya ke stesen bus untuk naik bus. ehhe. Apa pun untuk hari ni, saya pun masih belum beli tiket. Huu camne la ni? Segan la nak minta tolong hantarkan. #malu

Sesambil tu saya nak kisahkan cerita si kecil ni.


Sedang asyik dengan ipong kepunyaan saya. Tahu apa yang diperhatikan? Itu lah gambar Mama. Dia akan pegang gambar Mama tu, lepas tu nanti dia akan cium-cium telefon tu. Sama jugalah bila tengok gambar Ayah dalam e72 saya. #eh tpom saya ada dua, jadi satu untuk Mama, satu untuk Ayah. Yang Ipong sebab nombor private, saya letak Mama, dan di e72 number kerja, Ayahlah dok sana sebab Ayah kan Inspirasi saya?

Ichana Rindu gamaknya kan? Tak apa, nanti ujung minggu ni saya bawakan Mama n Ayah dia datang tengok Ichana ye sayang? sabar tau...


P/s : pantang nampak, nak aje tpom tu. Pastu kalau saya tengah SMS dengan Cik T, tertekan butang SEND tu, dah depa plak SMS berdua. grrr :P

3 comments:

Mrs. Abi said...

aloooo comeynyeeee..

Anum said...

ala comelnya

kiera'sakura said...

dia rindu mama ayah la tue lama x jmpe kan..

sonok blh bersms ngn ichana nie.. kihkihkih :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA