Followers

Tuesday, 3 July 2012

Journey of a groom to be Part 4

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Welcome July. Dah 3hb dah ni. Baru ketemu dengan kota raya kL selepas beberapa hari magic bersama kesayangan di luar kota sibuk ini.

Jika di luar sibuk memikirkan kerja, di sana dimomokkan (bunyi cam takut je kan? ) dengan persiapan yang ntah saya pun tak tahu dimana hendak bermula. Mama asyik dengan bilik saya, Jiah dengan persiapan. Most of it memang tak buat pape pun. Hihihi

When.we talked bout my future couple, kami ni macam cermin je, sesama ja tak ready untuk anything, maksud tak ready is about the preparation. Ilex ja macam tadak pape. Ahahaha tapi kan, if think back closely, a very simple thing does not need and super rapi preparations kan? Opssss need to careful cause later on #bebel la yang saya dapat.

On my side, sometimes feels really excited, well those that need to be ready upfront for example hiv test, dah setel pun, nw waiting for August to pass my Surat Permohonan then to be processed by her.

Entah la. Bercampur baur ni. My last week here at company banyak bintang. Then to start at my dream place. Pray for me ye?

Till we meet.again. Tata~~
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 comments:

kiera'sakura said...

semoga lebih gembira ditempat baru ;)

Mrs. Abi said...

nadh kalau nk mudah xmo bercelaru, kena list siap2 ape preparation nk kena buat... kalau dh settle tick...baru xpening.... mcm canopy, borang2 kawin, ujian hiv, tempat nikah, sanding, pelamin, gift, etc...

cik najihah said...

nadh nak kawin dah ke?
seronoknya

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

Tokwan,nak kawen dah ka?awat kami xtawu pon?adeii..nmpk sgt da lma disconnected ngn geng KBU nih...waaaa....T___T

Iffah Afeefah said...

Tggu mse itu nadh

xsbr gak

Buta+Pekak+Bisu=CINTA