Followers

Tuesday, 8 May 2012

Kisah 6.06 bersama mereka.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Ha, sambung balik ya. Pagi tu boss call. dia ajak pergi Pusat Sains Negara. Tengok dinasor katanya. Nadh pun ye kan je lah. Pastu kena marah. "Haiii Awat tak excited pun?" . Nadh jawab lah, "mengantuk la,. baru bangun tidur okeh, mamai lagi ni. "

Next, lepas bangun pagi dan MENYAMBAL bersama Elly n Boss, kami pun bergerak ke Pusat Sains Negara.  

Tengok tu, muka GIRANG keduanya sebelum masuk pintu exhibition hall.

Kalau nak masuk, DEWASA RM15 tau, kalau studeng ada kad matrix leh dapat kurang tiga hengget nak masuk dalam tu. Budak kecik Nadh tak pasti.

Sebaik membayar kan, kita akan jumpa dengan akuarium macam dekat bawah ni. Sempoi juga ya? ada ikan-ikan air tawar je. Ikan laut tade kat sini ye.

Eh Elly, jeles ke taleh tnjuk ikang macam Boss?

Next chapter, masuk dalam lagi. Tempat tu gelap, so tak ada gambo ye. Nadh ke depankan lagi apa yang ada kat dalam tu. Terus kita jumpa dinasor besor.

 Comei kan kami? Iffah sila jeleshhhh


Next, kami masuk dalam tempat dinasor. Okeh nak bagitau, tempat ni menarik juga. Dinasor tu besor sangat. huu terasa kerdilnya diri. Tak caya tengok Boya kat bawah ni. Tapi nak ingatkn, kalau masuk tu bawa la kamera cun sikit, kamera HP x comei aa, tempat ni gelap tau...

Cer teka situasi masa ni, A ka B?

 A - Boya marah kat boss sebab bos jelir lidah kat dia.

B - Boss tengah goda boya tu. Elly tutup mulut sebab tatau pape. 

 haaa.. nak bagitau ni, boss ada bakat la nak jadi pembela dinasor. Tak caya tengok bawah ni. :p

Tengok tu, gambar 1.

Aipppp aipppp boss, jangan pegang yeee

Tediaa.. spesis dinasor Platipus kot. :P


Haaaa.. cukup la takat ni dulu edisi kedua. Nanti Nadh letak edisi ketiga plak ye? weeeee~~~

5 comments:

Iffah Afeefah said...

mode silent sehari

Sunah Sakura said...

kah kah kah..gelak guling2 baca entri ni...gambar suma lawak..ahahahahha

Rozuan Ismail said...

jeles hokey tak pernah pergi pusat sains negara.huhu

kiera'sakura said...

erkk ada yg ketiga ke? ingatkan abis dah.. menci!! hukhukhuk

aDisH.sHidA said...

kami pun ada la gamba dengan dinasor

Buta+Pekak+Bisu=CINTA