Followers

Monday, 7 May 2012

Kisah 5.05 bersama mereka.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca. 

Eh, ada sesiapa perasan perubahan kat Nadh tak ni? Mesti tak ada kan? Ehhe, ini apa yang dihadiahkan seseorang kat Nadh. ehhe. tu pun sebab dia komen kat Nadh semalam. Pastu terus dapat tugasan khas, ubah suma, ehhe. 

Pesan dia, "dah ok dah ni. sila semangat balik berblog ye? "

Ye la, since ada yang tanya pasal gambo kan, Nadh nak share la perjalanan kami berempat seharian .

Perjalanan awal Nadh bermula pagi. Ada tugasan dari kak Nadh. suruh adik dia pergi kutip Sunan Musafir versi terhad ni,. 

lepas tu pergi hambek jiran kt Kajang, then lepas tu jemput boss then Elly. Lokasi seterusnya PWTC, tapi benti dekat Kampung Baru sebab masing-masing lapar. ni ha ektibiti dekat PWTC. 

Lokasi : Karangkraf
tempat paling lawak sekali dekat sana. Seyes lawak rasa. tak caya leh tengok dedua ni. 

 Elly Boss n Abamm RAM


Nadh n Abg RAM. (kejadian paling takkan dilupakan)



Lepas dari tu ektibiti lain plak. Semua Nadh punya pasal, merap nak suruh bebudak tu temankan pergi dekat Sports Exhibition tadi. Tapi berbaloi kata ketiganya, kata depa seronok pergi dekat sana, lagi seronok dari ada dekat PWTC, orang punya ramai , semak tau dak. Nak tau camne punya seronok depa tu meh jenguk bawah ni plak. 

 
 Dengan robot putih 

 Depa dengan Optimus Prime 

 Suka bebenor ng keta depa tu. :P

Haaa.. takkan depa ja kot? Nadh pun ada jugak la. :P 
Nadh pun nak jugak la. :D 

Lagi kan, jumpa juga spesis menatang yang tidur Terkangkang. Haaa. sapa tidur macam ni? 

 Rakun tidur mengangkang

 Cer teka ini apa? 

Ini aja kot gambo kenangan masa tu. Ada lagi, tapi ada kamera orang lain. Tunggu depa bagi plak kot? Selesai semua lepas balik hantar semua orang balik. Tawakal motor tinggal dekat Stesen KTM sebab dah lewat. 

Apa pun, sangat best. ! Thanks sgt kat depa. :D

8 comments:

Suhaili Sarif said...

thanks nadh....
sgt best jln2 kali ni.hehe

ahaha lawak gmbr boss jadi ninja
hahaha..sori boss.hehe

Iffah Afeefah said...

ahahaha comel sungguh muka kami2

nak gamba T.T

Rozuan Ismail said...

amboi,sakan ye

Sunah Sakura said...

kah kah kah...lawak noooo mukaaa

kiera'sakura said...

perasan smlm blog nie tp senyum dok diam2 jer :)

menatang last tue comel mcm mainan bulu dlm game pn ada jugak..hihihihi

Nong Andy said...

muka2 katun yg comel buat aku tergelak hehehe..

aDisH.sHidA said...

jumaat nie plak kita jejalan dengan dorang erk

efa said...

nages dlm gembira tgk pic ngn RAM :(

Buta+Pekak+Bisu=CINTA