Followers

Monday, 7 May 2012

mereka lagi - Day 2

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari kedua dan terakhir trip kali ini.
Penat, tapi berbaloi. Thanks to Elly n Boss y menemankan. Entah macam mana, diorang call pagi tadi ajak ke Pusat Sains Negara.

Yang lawaknya boleh plak call pepagi lepas tu:
''eh kenapa Nadh tak excited pun nak ajak pergi tengok dinasor ni?''

Asalnya memang nak pergi semalam, tapi tak sempat. Mana taknya, habis pun dah 9 lebih, berkejar cari tempat bermalam buat Boss, then dah hantar jiran plak. Last pilih untuk tidak meneruskan perjalanan memandangkan tak berani nak gamble tren dah tak ade.

Betul la cakap diorang, seronok memang seronok, tapi bila tak cukup kekuatan, rasa macam tak berapa best. *sambil bayang kekuatan penuh di dalam exhibition hall tadi.

Banyak juga photos nak share, tapi nantilah selepas cik boss selesai mengedit photos tu. *kualiti kureng la, camera hp la katakan.

Apa pun, sekali lagi, hujung minggu berisi dengan penuh makna.

TERIMA KASIH SUMA.

10 comments:

azam said...

selamat berhujung minggu....

penat kenduri kahwin

Anum said...

tunggu photo.. hehe

alin said...

first time singgah sini.. salam kenal :)

http://alindanblog.blogspot.com/

Iffah Afeefah said...

erm jeles

aizamia3 said...

anak akak dak Adik baru pergi minggu lepas.. patutler dia asyik terbangun dari tidur rupanya tengk dinasour.. hikhikhik..

Cik Pulau said...

bestnya la korang.
bila la ada peluang nak join cam korang ni.

Sunah Sakura said...

mana gambar?? nakkk

reenapple said...

oooooo... penat dalam keseronokan... 1 kenikmatan.. =)

Suhaili Sarif said...

yeaayyyyy...mau gmbr dinosorrr

aDisH.sHidA said...

syok la depaaaa

Buta+Pekak+Bisu=CINTA