Followers

Tuesday, 7 December 2010

Bunny Maloney..


baru pas tgk kartun ni..
sangat comell..
suka3..


kartun ni pasai Bunny, ng gf dia Candy.. pastu ada Prof apa tah y jaat nak rebut Candy dari Bunny.. selalu ja wat idea jaat nak dapatkan Candy..


episode hari ni.. Candy majuk ng Bunny, sebab Bunny ag pentingkan game dari layan dia..
pastu geng dia Stan Ookie cipta satu perfume, macam minyak pengasih.
dah tu Bunny y Candy da seminggu majuk ng dia pn pakai la perfume tu..


tettt~~ terlebih pakai.. Stan Ookie suh Bunny balik kat Lab, sebab nak betulkan keadaan.
abeh suma menatang dalam town suka kat dia.. da kena kejaQ satu town.
beh tu lari ny lari ny lari.. da kena serang ng Military yang konon nak selamatkan suma pets kat town.. tapi lawak aa.. depa elak dari kena tembak. tak pasai PROFESSOR DÉBILOUMAN yang jadi mangsa.. da sink dalam laut balik.. beh tu Bunny balik umah aa.. Bunny igt Candy nak jaga dia.. tapi Candy tdo kat sofa lua sebab tanak jangkit sebab dia demam n sesema..
ahhaa.. comei sgt cita ni.. suka3.. ;))

Buta+Pekak+Bisu=CINTA