Followers

Wednesday, 29 December 2010

Final Piala AFF Suzuki (2nd Leg - Bung Karno, Indonsia)



Malam ni.. penentuan kejuaraan Piala AFF Suzuki kat Stadium Bung Karno, Indonesia.
Malaysia melawan Indonesia. 2nd Leg.

tatau nak kata macam mana, tapi kita akan kehilangan 2 tonggak iaitu Mahalli dan winger malaysia sorang, nama apa tah. lupa da.. tapi dari satu kenyataan yang dikeluarkan enchik juruletih Mesia enchik Rajagopal, kita takkan men macam hari tu dekat stadium Vietnam. Malam ni kita akan mengekalkan corak menyerang.

so memandangkan tu yang nak dibuat. so aku rasa Malaysia bakal form malam ni. n main macam mana depa main hari tu kat Stadium Bukit Jalil.

go Malaysia go..
2-0 cukup la.. balas balik dulu kena 5-1.
yeshhh.. chaiyokkk~~

psst:: to actress indong ka yang semalam dalam BH dok kecoh2 kata nak sexy2 tjk kat player Mesia, arap maklum la. kami tak layan la ang tu. kot la antaQ Lisa Surihani ka.. mau la jugak.. so bek la simpan ja.. bkn apa. takut player ampa la y nt dok "keras" atas padang tu..
hahahahahahahahahahahaha

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA