Followers

Tuesday, 28 December 2010

Nuffnang

baru tadi baca blog enchik Eyriqazz.. GTO..
rasa cam teruja la tengok dia punya income dari nuffnang tu..
saya rasa teruja betul dengan dia..
cam mana ye saya nak dapatkan income macam dia tu?
teringin la nak merajin-rajinkan diri dan ramai-ramaikan orang follower dalam blog saya yang slow nan gersang ni.. agagag..
menarik la bila ada orang follow kita.
teringin jugak nak ada dalam komunity blogger yang macam enchik eyriqazz ni..
agak-agak, saya dapat tak jadi macam dia?
tettttt~~

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA