Followers

Friday, 31 December 2010

site UKBAM1.

alhamdulillah.. saya panjatkan setinggi-tinggi kesyukuran kehadrat Ilahi atas kurniaannya..
Syukur sangat sebab perjalanan saya dipermudahkan hari ini. Sangat magic bagi saya.
Buat site tanpa tools yang cukup. Taleh nak login site pun. Sebab tiada data cable. Laptop pun xleh pakai
procomm sebab win7 x support procomm.
Pastu nak calibrate pn xleh sebab tade power meter, ada pun tade connector..
Whoaaa.. Memang buat kerja style berani mati.. Bantai ja..
Tapi syukur la. Tade masalah.
Cuma last dapat tau dari Ms. Tan eIS team yang dri 5 2 ada vswr alarm.
Tapi kira ok la.. Selesai akhirnya.
Dapat jugak pujian dari Kanesen, excellent. Alhamdulillah.. Syukur..

Malam ni dapat ilmu baru.
1. Wat macam ni ok, tapi kena set max tx bts ke 0, kalo x site tak process call.thx to abg madi sebab advice n Miss tan sebab tlg wat.
2. Blajo camna nak install kat t5. Thx to abg razak.
3. Tau dah cmna nak setelkan pix cable ni. Kena loop ikut pasangan dia untuk clear alarm.

Malam ni saya ucapkan jutaan terima kasih kepada.
1. Abg razak. Sebab aja saya..installation.
2. Abg madi sebab guide saya ci cara magic.
3. Miss tan sebab tlg check alarm n tuka max tx bts kat saya.
4. Kepada cik someone tu, sebab tdo lewat 2jam dek kerana menemani saya.

Terima kasih buat semua. Cyg suma.. Syukur alhamdulillah..
Semua urusan dipermudahkan.
Saya syukur sangat..

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA