Followers

Wednesday, 3 November 2010

Frame and Lenses

Frame and Lenses..
bercakap mengenai sejarah penubuhan blog ni..
(chewahh.. cam wat pertubuhan @ persatuan plak)
hahaha..

haa.. cita dia macam ni.. masa tu kan..
tatau nak buat apa.. so buat la blog ni..
**selain pengaruh orang-orang luar yang dok berblog sakan ni.. secara otomatiknya tergoda untuk sama2 memblogkan diri..
dan ada la sebab-sebab len kenapa leh wujud frameandlenses ni..

mula tu kan., dok pikiaQ nih.. apa la tajuk nak buh ni..
pikiaQ punya pikiaQ, punya pikiaQ.. mata tertengok la kat paper bag spek mata aku..
so dapat idea dari sana..
maka dengan itu wujudlah frameandlenses.. ;)

bagi aku la kan.. nama tu sebenarnya bukan saja pada nama..
tapi merujuk kepada bagaimana aku melihat sesuatu..
bak kata orang.. sesuatu dari perspektif mata dan pandangan aku..

nak kata nama tak sedap..
nama tak glemer.. nama tak itu dan tak ini..
apa aku leh wat kan.. da tu yang aku suka..
layan ja.. ;)

lihat balik apa hasil kandungan dalam ni..
mmg kebanyakannya aku bercerita tentang apa yang aku rasa..
apa yang aku pandang..
apa yang aku rasa..
dan apa yang aku dengaQ..

apa pun aku enjoy la kekadang dok merapu dalam ni..
rasa-rasa kalau merapu kat luar..
merapu ng orang.. tak suma suka kan..
tapi dalam ni.. aku bebas..
kata la apa aku nak kata..
luah la apa aku nak luah..
cita la apa aku nak cita..
dan takkan ada orang marah..
sebab ini kan....

My Place, My Territory..
;)

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA