Followers

Tuesday, 30 November 2010

Taekwondo memory

duhh.. tetiba la teringat dunia gado2 aku..

  • mishh my sir, Lim Siak Hai, my besh buddy ever in Taekwondo Faris n Siva (geng gado2 dari sekolah rendah smpai sekolah menengah),
  • also mishh my fren from my Poly Taekwondo team,(tak lupa geng2 yang dok merancak kat sana dulu.. juga paling takkan lupa kenangan masa MSP kat PUO, Ipoh , besh sangat masa tu.. memang had a GREAT time there),
  • dekat kak (adik takkan lupa la.. kak y banyak sokong adik masa adik kat sana dlu.. masa adik kat Poly, kak la y banyak dorong adk.. orang yang cakap.. kak tadapat nak wat breaking untuk black belt, jadi adik amek kira da capai la niat kak tu untuk kak.. rdu sangat kat kak.. kak sombong sekarang.. tapi adik tima la.. redha.. kak da kawen kan.. jadi hubungan ni patut stop kan..? )
  • and suma la.. yang pernah bersama2 ng aku.. dari awal smpai akhir penglibatan aku dalam dunia ni..
aduhh.. nak kembali kat masa dulu leh tak?
sonok sangat masa dulu..

me n kak.. aku nampak tengkuk ja.. ahhaa.. :p

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA