Followers

Wednesday, 25 January 2012

Kawan Kawen

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Tak puasnya rasa kepulangan kali ini. Masa bersama rakan-rakan tadi dirasakan kejap sangat. Hari yang berkejar-kejar, tapi dapat ambil hati semua pihak, keluarga, kakak, n para sahabat.

Bila semua dah temu, gamat jadinya. Dari bertiga, jadi empat, last sekali sepuluh. Semua sorang kecuali sorang tu yang bersama isteri tercinta. Serious kecoh. Sampai tokei pun dah pelik tengok kami.

Antara topik nya, bila yang single pun dah jadi tunangan orang, mulalah merisik-risik, "hang berapa", tertanya tanya masing masing. Macam makin takut pun ada. Yang baru lepas dah 8+, on the way bulan 5 juga 8+, lagi sorang x sempat tanya, tapi paling dasat is 10 + gelang. I miss their comversation tadi. Sounds serious. Ntah la, x berkesempatan tadi.

Then, bincang untuk jersey baru Sagongnyor FC. Cant wait to wear it and play on our comeback matches.

Last sekali, planning for a family gathering once everyone get married. Might be on next year. Wahhh im so excited.

P/s: Bila tengok rmai da lepas. Ng cerita depa, gerun juga.
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 comments:

Iffah Afeefah said...

gerun ape nye

bende baik

mahal2 nooo

trus pokai

FasiHaH SupiaN said...

nadh bila plak?haha

kiera'sakura said...

itu depa.. setiap orang jalannya berbeza...

aizamia3 said...

seronok bila dah reramai cenggitu..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA