Followers

Sunday, 15 January 2012

Pengalaman 'redah aje'

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Selesailah sudah tugasan luar Nadh di pantai timur. Masa untuk pulang kembali ke pangkuan kota. Tadi mulanya sangat la semangat nk habis awal, sebab nk g merayau dulu, last2 ada kesilapan teknikal sikit, dah terlambat. Habis 5:30. Lambat 1 jam stgh dari jangkaan.

Jadi plan untuk merayau dibatalkan sbb da lwt. *sedih*. Mungkin belum rezeki kan? Walaupun sgt teruja dengan 'takdir'. (sebenarnya bulan lalu abg mie ada ajak ke kmpung dia cuma x sangka secepat ini doa dimakbulkan. *bersyukur* )

Tapi x apalah. Pengalaman pertama sendiri kan? Kata abg mie, "kira ok la tu Yie, cepat la tu".

Boss plak ckp, "Cepat betul ang blajar. "

Umm sebenarnya Nadh pun x tahu cmna, cuma nya rasa sangat konfiden untuk buat. Itu saja, jadi pngalaman meredah yang sukses. Syukur sangat . Sebab selesai akhirnya tanpa masalah, n segalanya baik-baik aja. Mungkin sebab minat kot kan, jadi segalanya macam cepat ja masuk. Ditambah nya dengan sedikit 'berani' . Jadilah.

Abg Madi ada tanya sebelum g, "ang berani ka nk p?", Nadh tny, "awat? X caya saya ka? Saya boleh aja."

Apapun semuanya adalah dari ALLAH. Pelajaran sekejap yang masuk ke otak. DitambH pula dengan urusan yang dipermudahkan. Alhamdulillah.!!

P/s : ntah bila pula nk smpainya di cni lg. Nk berjalan plop. Hihihi
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Iffah Afeefah said...

sronok sbnrnye bjalan kan jiran

jom cny ni erk

Fay said...

main redah = berani.. hehe

kiera'sakura said...

Alhamdulilah :)

Nora & Adhwa said...

Dah follow..!

Datang la blog saya, ada banyak tudung2 yang menarik dan cantik..!!
Mai follow mai:
http://vanillawardrobe88.blogspot.com/

Thanks :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA