Followers

Tuesday, 31 January 2012

Satu-Dua-Tiga-Empat

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Wahhh.. dah lama tunggu angka ni. Akhirnya, SATU-DUA-TIGA-EMPAT juga belog ni. Hihihi. ye la. mana tak lamanya, belog bersawang ja. Orang pun tak mau mai lawat kan?


So hari ni Nadh nak review sikit la belog tuan tanah ni. Baru kenai semalam tau. Kenai pun sebab dia buat entry wish besday juga macam Nadh punya entry NI.


Meh nak kenaikan tuan tanah ni. Shy-shy cat punya orang ni tau. Nama dia Yee Nunaka. Masih berteen-teen umurnya. N study kat Shah Alam dalam bidang Plantation Technology & Management. Bunyi course pun macam dah meletops kan? Ntah apa dia belajar tatau? (kami orang kampung ngaji tak tinggi tak tau.)

Umm belog dia ni cam comei gitu, tengok aja header kat atas tu, creative kan dia? dengan belog dotted warna ijau, memang nampak menarik, simple tapi ceria, menarik minat nak explore. Dan susunannya dalam tu kemas, tak ada macam-macam menda merepek, ringan je belog dia tu.

Dari pembacaan Nadh kan? Dia ni peminat Harry Potter tau. Sebab ada 2 entry dia sebut pasal Harry Potter. Satunya cita tak gatai nak kawen, lepas tu lagi satu dia nak beli buku Harry Potter buat koleksi.

Nak beli barang inner tudung dari Mama Fera Collection pun boleh contact dia jugak.

Bagi yang nak kenai dengan dia, rerajinkanlah diri anda menekan kat header tu, atau tekan ja dekat SINI.


P/s : Tak sangka dia juga peminat cita segelen ayaQ mata. Kita geng la cheQ. :P

3 comments:

Cik Chenta said...

alahhh ruginya...kalau tau mcm tu xfollow lagi...tggu no best mcm ni...hahahah...

btw... tahniah... dh 4 angka...

Yee Nunaka said...

wah!
segan kejap ade entri pasal kite dalam nie...
*blushing-blushing*
tq yer nadh zher ee ....

=)

Iffah Afeefah said...

lawa la jiran

ai nye tak gerak2 pon haha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA