Followers

Tuesday, 31 January 2012

Eppy Besday Laling~~

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.


Tersebutlah kisah setahun yang lalu, waktu tu, se-page beby telah dilahirkan. Diberi nama Kami Blogger Utagha, Beby berkaler banyak berpokok NyioQ, berpadi telah membesar dengan baik sekali. Pada tanggal 31-Jan-2011 masa tu, tadak orang yang nak hapy melainkan Mama beby yang tak comei lagi tak comei itu.  Beby pun tak menangis masa tu, sebab diawal kelahirannya, beby tak ada ramai lagi nak layan dia.

Lama kelamaan, beby pun dapat ramai kawan. Dari hari ke hari beby meningkat besaQ, kawan dia pun makin ramai. Sampaikan beby kekadang selop (asyik hang ja masa ni sebab ramai sgt active, chat keja hang ja)

Makanan kesukaan beby adalah Char koey teow. Beby jugak pernah masuk Paper, tempat kesukaan beby banyak, tapi paling pebret skali kan, sampai ke tahap berdebor-debor la, beby pergi pantai, Kali kedua beby pergi pulau. Beby jugak pernah pergi KLCC tau. Hari tu la, masa bulan posa, beby berkembara reramai, sebelum pergi farewell kawan-kawan beby.

Pernah sekali tu tau, Beby Merajuk tau, teruk juga malam tu, habis Diam Sedunia, tak cukup dengan tu, ciap berTacing-tacing plak tu. Tapi nak buat macam mana kan, dah semua pakat dok Kecelaruan Jantina. Memang kacau bilau la kan? Tu belum kira beby dok bernenek-nenek lagi.


Hari ni genap setahun group Kami Blogger Utagha dilahirkan.

Banyak kisah sepanjang dia dilahirkan. Dan ruang kesayangan Frame and Lenses telah banyak juga merakam kisah-kisah sepanjang lahirnya Baby. Diharapkan Beby akan terus maju dan sukses sampai bila-bila. Walau sekarang adalah zaman kesuraman, diharapkan, ianya akan berubah tak lama lagi.
" Selamat Hari Lahir Kami Blogger Utagha. "


P/s : wat Vlog la camni. :P

12 comments:

syamsid dhuha said...

nice lah KBU . happy birthday KBU :)

nora amila ghazali said...

tuuuudddiiiiiaaa....... berlambak cerita KBU dalam bloggg... hahhahhaah

tomatokering :) said...

uyeyyyyyyyyyyy ! kami nak VLOg ! :D

incik hijau said...

happy besday nadz eh KBU la...ehhehe semoga terjalin nya hubungan silaratuurahim di antara kita semua...

Miss Nadya said...

yeah...dah setahun..:)

Nad duduk pahang..nk join boleh..:)

Adi Suda said...

naissss SUPER DUPER HINGAQ.. sepanjang pertubuhan nie d masuk kn.. tp tp.. ad yg kami tak join.. wuu wuu.. sedih.. =(

kiera'sakura said...

semoga ukhwah yang terbina kekal mewangi hingga ke taman-taman syurga.... Amin

Rozuan Ismail said...

wah,hebatnya!! huhu.. happy birthday

Eza Boom Boom said...

Best laaaa~ Ada group & rapat macam ni. utaghaa..Eza, um Sarawak. :)

semoga ukhuwah korang sampai bila-bilaaa.. Eh, satu lagii.. Happy befdaaayyy ye korang :)

mikro_kokus said...

terbaik la beby NAdh hehehe~ comey sgt aihh jln crita....

Iffah Afeefah said...

Silakan nadh
buatla

slmt ulg thun jgk

AyieNa Nur said...

Hepi Besday KBU..setahun dah kan.. ^_^

Buta+Pekak+Bisu=CINTA